За информация на пътниците, ползващи автобусна линия №409 по направление

...
За информация на пътниците, ползващи автобусна линия №409 по направление
Коментари Харесай

Важно съобщение за ползващите автобусна линия №409 по направление Варна – Аксаково

За информация на пасажерите, ползващи автобусна линия №409 по направление гр. Варна – гр. Аксаково: Обслужването на линия 409 се прави по едно и също време от двама превозвачи - от страна на Община Варна е „ Градски превоз “ ЕАД, а от страна на Община Аксаково е „ Ченсфилд-55 “ ЕООД., оповестяват от общинската пресслужба за Moreto.net

По документално съобщение от „ Ченсфилд-55 “ ЕООД, адресирано до Областния шеф на област Варна, както и до кметовете на Община Аксаково и на Община Варна, считано от 01.07.2022 година в рейсовете на транспортьор – квота гр. Аксаково ( „ Ченсфилд-55 “ ЕООД ) се прекратява действието на всички карти и билети, издавани от Община Варна и „ Градски превоз “ ЕАД, оповестяват от Оперативна програма ТАСРУД.

Уведомяваме пасажерите, ползващи публичния превоз по маршрутна линия №409 по направление гр. Варна - гр. Аксаково – гр. Варна, че считано от 01.07.2022 година /петък/ в рейсовете на Превозвача обслужващ Община Аксаково - „ Ченсфилд-55 “ ЕООД няма да се признават транспортните документи – билети и карти от Автоматизираната билетна система и абонаментни карти, издавани от „ Градски превоз “ ЕАД.
За облекчение на жителите и гостите на града предлагаме да се следи разписанието на рейсовете на двата обособени превозвачи и да се употребяват транспортните средства на „ Градски превоз “ ЕАД, допълват от Оперативна програма ТАСРУД.

Реципрочно на едностранно въведената мярка, в транспортните средства на „ Градски превоз “ ЕАД няма да се смятат за годни транспортни документи, издадени от „ Ченсфилд-55 “ ЕООД.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР