За информация на бургазлии, Медицински център III (бившата Трета поликлиника)

...
За информация на бургазлии, Медицински център III (бившата Трета поликлиника)
Коментари Харесай

Бившата Трета поликлиника предлага специфични услуги в областта на спортната медицина

За информация на бургазлии, Медицински център III (бившата Трета поликлиника) на бул. " Демокрация " предлага характерни услуги в региона на спортната медицина. Там се правят наложителни начални, периодически и предсъстезателни медицински прегледи на лица, упражняващи физическо образование и спорт.

Ето повече детайлности за някои от предлаганите услуги:

* Обхващане, картотекиране, основаване на медицински досиета на спортистите от всички спортни клубове, регистрирани на територията на община Бургас.

* Осигуряване на здравна обезпеченост на всички спортни и публични прояви, проведени и извършени на територията на общината.

* Издава нужните документи, според условията на Наредба 8 от 18.03.2005 година, за наложителни начални, периодически и предсъстезателни медицински прегледи на лица, упражняващи физическо образование и спорт.

* Осигурява на картотекираните състезатели при нужда консултация с кардиолог, травматолог, невролог или експерт по физикална рехабилитационна медицина.

* Предоставя висококачествени физиотерапевтични и рехабилитационни процедури - електротерапия, магнитотерапия, ултразвукова терапия, светлолечение, лекуване с УВЧ, ЛФК на картотекираните спортисти.

* По контракт с Община Бургас дава 10 спомагателни процедури /рехалилитация/ на деца, страдащи от ДЦП и Сколиоза.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР