За идеята за искане на вот на недоверие той посочи,

...
За идеята за искане на вот на недоверие той посочи,
Коментари Харесай

Атанас Семов за вота на недоверие: Никога не подценявай политиче...

За концепцията за искане на избор на съмнение той уточни, че ще си разреши да перифразира Алберт Айнщайн с думите " Никога не подценявай политическата полуда ".

 

Според него огромният въпрос е какво следва за България. Големият въпрос е дали си даваме сметка, че до момента в който се занимаваме с дребни политически пристрастености, отечеството си отива, тъй като демографски изчезваме, тъй като съсипахме учебното заведение и от него излизат деца, които не схващат текст, които не могат да пишат без емотикони и не могат да се радват, в случай че не употребяват цинизми и не слушат музика с децибели на излитащ аероплан, разяснява Семов.

 

Според него изходът от обстановката е в това да се върнем към " входа ", към началото и устоите на българската нация. Те са най-малко три – мощно обучение, мощна правда, честни люде, сподели той и посочи, че това сме го правили през годините и вековете нееднократно и сме длъжни да го можем още веднъж.

Същото се отнася и за правосъдната системата, сподели Семов, представен от Българска телеграфна агенция.

 

В отговор на въпрос може ли да се желае избор на съмнение на служебно държавно управление, Атанас Семов сподели, че няма правилен отговор, защото в Конституцията тези " патологични, нетипични обстановки ", не са планувани категорично. Той добави, че е обикновено да няма периоди, в които президентът да сменя министри, защото това не е административно произвеждане.

Атанас Семов гостува в Икономическия университет във Варна, където в границите на Седмицата на правото ще изнесе обществена лекция и сказка на тематика „ Конституция, суверенитет и еднаквост. 145 години от приемането на Търновската конституция ".

 

Попитан по какъв начин се приказва пред студенти за Конституция, когато тя се трансформира поради един човек, той уточни, че не е най-страшното, че един юридически акт се трансформира поради един човек. Страшно е, когато се вършат юридически промени без нито един човек задълбочено да е помислил по тях, това е същински обезпокоително, съобщи Семов и добави, че пред студенти се приказва постоянно почтено.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР