За и коментарът на директорът на столичното РЗИ и член

...
За и коментарът на директорът на столичното РЗИ и член
Коментари Харесай

Доста от случаите с COVID-19 в София са и от хора, участвали в протестите

За и коментарът на шефът на столичното РЗИ и член на НОЩ д-р- Данчо Пенчев беше следният:
" Ако ние юни месец сме имали 550 случая при либерализирането на ограниченията. През юли случаите станаха съвсем 4 пъти повече т.е. това е опашката от действието на либерализацията на ограниченията и неглижиране на противоепидемичните ограничения. Това, което можем да чакаме при митингите е същото. В процеса на времето да се доближи най-много. ", сподели доктор и акцентира, че " много от случаите с коронаивирус в София са и от хора, взели участие в митингите " . " Констатираме го в хода на епидемиологичното изследване, което вършим. ", посочи шефът на РЗИ София.
 Д-р Ангел Кунчев: 50 000 с ковид заразяват в България сега Д-р Ангел Кунчев: 50 000 с ковид заразяват в България сега
Нищо не мога да изключа. Ние сме със заболеваемост от 33 души на 100 000, в Израел е над 800. В Черна гора е 567 души на 100 000, а те...
Коронавирусът в учебно заведение е причина за разпространяването на болестта в София-град, само че " изрично не съм склонен с твръдението, че са извор и източник на болестта в столицата ", явен беше епидемиологът. Особено, в случай че се съблюдават противоепидемичните ограничения и протоколът при констатиране на позитивен случай. Говорим за позитивен, а не за болен от COVID-19 към момента. Тогава не би трябвало да се доближи до опция, която да подкрепи разпространяването на болестта, акцентира той.
Епидемиологът разгласи, че в служителка от администрацията е била установена с ковид и за малко е щяла да затвори цялата здравна ревизия.
Какво сподели той за разпространяването на ковид в София?
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР