За хората тук на жътва няма студ и жега, вършат

...
За хората тук на жътва няма студ и жега, вършат
Коментари Харесай

Радев свиква Народното събрание на 21 юли и обяви: Днес е българската политическа жътва

За хората тук на беритба няма мраз и горещина, правят си работата. Така е при политиците – в този момент е моментът те да си свършат работата, да намерят обединяване и пресечни точки по ползите на българския народ. Това съобщи президентът Румен Радев пред публицисти в село Професор Иширково.

"Политиците би трябвало да продължат демонтажа на порочния управнически модел, да се пресекат кражбите, да се укрепи държавността, да намерим най-сетне излаз от икономическата рецесия, несправедливостта и бедността. Нека да тръгнем по нов съвременен път за страната – всичко го чакаме ", прикани президентът.

Днес е българската политическа беритба, а аз чакам българските политици да са на висотата на народа, сподели Радев.

"Поздравявам "Има подобен народ " с изборната победа, това което през вчерашния ден започнаха е отваряне на вратата към разговора ", разяснява президентът и добави:

"Правителствово и неговото одобряване зависи от народните представители, консенсуса и обединяването ".

Народното събрание ще бъде свикано на 21 юли от 9 часа, заяви Румен Радев.

"Дал съм право на министрите да дефинират своята кадрова политика, само че стимулирано. Това е едно от огромните упования – да се откри ефикасен модел на българското опазване на здравето. Очевидно сегашният модел не работи и води до прецеденти ", отговори президентът на въпрос за уволнението на шефа на "Пирогов " проф. Асен Балтов.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР