За хората най-важните стоки и услуги са храните, лекарствата и

...
За хората най-важните стоки и услуги са храните, лекарствата и
Коментари Харесай

Теленор: “Хората поставят телекомуникационните услуги в първите топ три най-важни стоки и услуги – наред с храните и лекарствата”

За хората най-важните артикули и услуги са храните, медикаментите и телекомуникационните услуги. Това сподели изпълнителният шеф на Теленор България Джейсън Кинг в изявление, оповестено през днешния ден. Той разяснява и сериозните стопански и политически разтърсвания, които пандемията провокира и отражението ѝ върху активността на телекомуникационната компания.
“Фактът, че всички останахме ненадейно - и то поотделно - у дома, ни принуди да намерим спомагателни равнища на вътрешна мотивация и непоклатимост. Да бъдем гъвкави, е заложено в нашата просвета. Прекрасен образец беше всеобщото и невиждано прекосяване към работа от у дома - в Теленор от години прилагаме режим на отдалечена работа. Така че за нас това не беше голям на практика проблем. ”, споделя той.
 Теленор става част от зелената самодейност #beatEwaste Теленор става част от зелената самодейност #beatEwaste
  Теленор става част от зелената самодейност #beatEwaste София, 25 септември 2020 година – Теленор поддържа самодейността #beatE...
По мотив настъпилите промени в живота ни в резултат на пандемията, той споделя, че евентуално хората ще се върнат към всекидневието си преди COVID-19, когато се почувстват сигурни и прибавя “все още следва да разберем дали тези няколко месеца радикално са трансформирали възгледа ни за света. ”
Кинг разяснява огромната значителност на телекомуникациите за популацията съгласно резултатите от лично изследване на оператора по време на рецесията. Резултатите демонстрират, че “хората слагат телекомуникационните услуги в първите топ 3 най-важни артикули и услуги – наред с храните и медикаментите и хигиеничните артикули, и единствено дребна част са склонни да обмислят понижаване на разноските за телекомуникации, в случай че обстановката се утежни. ”
Директорът на “Теленор България ” разкрива изненадваща статистика, която операторът е отчел по време на обществената изолираност в страната. Въпреки упованията, че ще има висок растеж в потреблението на данни, в действителност скокът на позвъняванията е бил по-голям. “Хората желаеха да чуят гласовете на околните си, защото не можеха да се срещнат, и по този начин размерът на гласовите повиквания набъбна експоненциално на всички пазари - противоположното на всички прогнози. ”
Джейсън Кинг разяснява бъдещите проекти за развиване на компанията и посочи, че както до момента и отсега нататък растежът ще е от основно значение за телекомуникационния оператор.
Той добави, че компанията ще продължи да работи със съществуващата потребителска база, ще добави нови артикули и услуги, като има планове да навлезе повече в областта на наличието.
 Лаптопите постоянно са на мода Лаптопите постоянно са на мода
Преди години образованието в учебно заведение беше съпроводено само от голям брой хартиени учебници и зелена дъска с бели тебешири. Днес обаче...
“Като мобилен оператор имаме преимущества, които ще развиваме отсега нататък - нашата посока е да променим фокуса от обособения консуматор към работа с цели семейства. Ще разработим това равнище на съгласуваност без значение дали закрепено, или безжично, доставяйки наличие или други услуги, от които хората в действителност се нуждаят. Друг мотор на растежа са бизнес клиентите, както и продажби на други брандирани артикули като преносими компютри и телевизионни сетове ”, разяснява още той.
Надеждността на мрежата е и ще остане фокус, дружно с възстановяване на потребителско преживяване и даване на достъп до мрежови услуги, добавя Джейсън Кинг.
 
Джейсън Кинг е основен изпълнителен шеф на Теленор България, част от PPF Group от 1 септември 2018 година Кинг е заемал разнообразни мениджърски позиции в Deutsche Telekom, UPC Liberty Global и Veon. Той е изпълнявал консултантски функции в CME и Теленор Дания.
 
 Теленор поддържа Run2Gether 2020 за трета поредна година Теленор поддържа Run2Gether 2020 за трета поредна година
За трета поредна година тим на Теленор поддържа българското издание на един от най-успешните мини-маратони с идея в света, който се...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР