За хора, които са на работа в ЦСКА, но действат

...
За хора, които са на работа в ЦСКА, но действат
Коментари Харесай

Любослав Пенев: Има хора, които получават заплата от ЦСКА, а работят срещу клуба

За хора, които са на работа в ЦСКА, само че работят срещу клуба сигнализира наставникът на " алените " Любослав Пенев. След загубата от " Лудогорец " с 0:4 в мача за Суперкупата на България се появиха информации за спор сред треньора и кондиционния експерт Кирил Динчев, който към този момент не е част от треньорския щаб за сметка на испанеца Пабло Караско.



" Аз работя доста умерено и без напрежение. Аз съм със мощна душeвност. Каквото и да се написа за, мен не ми въздейства. Пишат се простотии от хора, които не ме познават. Това, което се разгласява, съгласно мен е целеустремено и е насочено към съблекалнята, тъй че да се повлияе на някой футболист и той да не играе на 100%. На 4-5 дни излизат разнообразни публикации във връзка промени в нашия щаб. Искам ясно и тъкмо да кажа, че Кирил Динчев, един от асистент треньорите, ми се обади преди 10 дни и сподели, че желае да напусне. Няма проблем, споделих му да пристигна и да си вземе сбогом с футболистите. Ние продължаваме да работим. Аз съм треньор и се занимавам с това да упражнявам футболистите. Нямам пълномощията да отстранявам който и да е в клуба. ", съобщи Пенев и добави:

Снимка: Lap.bg

" Не знам кой с кого е добър или неприятен другар. Не е моя работа. Прави усещане също по този начин в една от тези истории, които се разгласяват, какви тренировки сме правили и по какъв метод сме ги правили. Това е информация, филтрирана към избрани публицисти, от хора, които работят в ЦСКА, получават заплати в ЦСКА, само че работят против клуба и единствено и само в собствен персонален интерес. Това е моето умозаключение. Този или тези, които изнасят тази информация не са от ЦСКА. Коментарът по упражненията желая да кажа, че първо не схващат, второ задачата им е да няма успокоение в съблекалнята ".

Утре (22 юли) ЦСКА стартира акцията си в европейските клубни шампионати. " Червените " ще бъдат хазаин на латвийския " Лиепая " в първи мач от втория квалификационен кръг на новия шампионат на УЕФА - Лига на конфедерациите.

Снимка: Lap.bg

" Стигна ми времето да изправим грешките. Ние играхме едва против " Лудогорец ". Това е реалност и е време да поправяме грешките си. Не е невероятно да има промени в стартовия състав, желая да мине днешната подготовка. До утрешния мач има доста време. Не мисля, че би трябвало да разясня обществено от какво би трябвало да се пази ЦСКА. Не е редно. Както аз чета непознатата преса, сигурен съм че и съперникът чете нашата. Ние в никакъв случай не би трябвало да подценяваме нито един противник – мощен, слаб, няма значение ", сподели Пенев.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР