TikToker споделя хак за пътуване с Airbnb „толкова е хубаво, че е незаконно да знаеш“

...
За хора, които пътуват често, или тези, които искат да
Коментари Харесай

За хора, които пътуват често, или тези, които искат да посетят ваканционни дестинации извън сезона, Анна Маккитрик от Vegan Group Travel (@annathingbutanimals) има хак за спестяване на пари за резервиране на Airbnbs.

Airbnbs са донякъде противоречиви в света на пътуванията, тъй като пътниците изтъкнаха прекомерните правила и такси в някои имоти. Но за определени дестинации или дългосрочни престои те все още предлагат удобства за някои пътници.

< p>В TikTok Маккитрик твърди, че съветът, който сподели, е нейният „най-голям хак за пътуване“, който й спестява „буквално хиляди долари“.

За да се възползват от спестяванията, тя препоръчва на пътниците да запазят контакта информация за всички домакини, при които са отсядали преди и са харесали.

McKitrick предложи да запазите информацията им със свързаната им дестинация, като например „Мексико“, и след това, когато пътувате отново до тази област, да се свържете с да ги попитат директно дали биха предложили цена извън сезона или намаление в брой.

Тя също насърчи пътуващите да уточняват каква отстъпка искат, като например 30% отстъпка при плащане в брой или ако дестинацията, в която резервирате, е извън сезона с до 50% отстъпка. Резервациите в последната минута също могат да осигурят големи отстъпки, тъй като е по-вероятно домакините на Airbnb да искат да извлекат каквато и да е печалба от своя имот под наем, ако той не е бил резервиран.

Хакът, закле се Маккитрик, „никога не е работил“ и тя добави, че съвсем наскоро е спестила $500 от един Airbnb, който е резервирала за едномесечен престой.

Хора, които твърдят, че са домакини на Airbnb в секцията й за коментари, се изказаха, потвърждавайки, че хакването е законно.

„Аз съм домакин на Airbnb и тя е АБСОЛЮТНО ПРАВА“, написа @healthysimpleyum.

„Като домакин това са факти“, добави @courtney. .johnson.

„Аз съм домакин и имаме шепа хора, които просто ми изпращат съобщения с молба за свободни дати. Напълно работи и е печеливша!“ отбеляза @anastasiya.flor.

Резервирането извън платформата може да доведе до спестявания както за госта, така и за домакина, тъй като Airbnb взема такси от всеки престой, но има някои потенциални рискове по този начин. Например Airbnb обяснява, че резервацията извън платформата може да доведе до риск гостът да загуби достъп до специфичните за Airbnb правила за анулиране и възстановяване на суми, както и предпазни мерки срещу неща като двойно резервиране.

Ако можете да намерите информация за домакин или да я имате от предишен престой, може би си струва просто да попитате какви спестявания могат да ви предложат.

In The Know by Yahoo вече е достъпно в Apple News — !

Публикацията TikToker споделя хак за пътуване на Airbnb „толкова е хубаво, че е незаконно да знаеш“ се появи първо в In The Know.

Още от In The Know:

TikToker призовават „обща стачка“ на 1 септември – колко законно е това?

Жена намира „ужасяваща“ поздравителна картичка за отслабване в CVS

Този бамбуков скрин от Facebook Marketplace получава голяма награда надстройка

Rothy's току-що пусна актуализирана версия на своите най-продавани обувки с остър връх — и те са още по-удобни

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР