За Хлорелата се смята, че има лечебна сила да намалява

...
За Хлорелата се смята, че има лечебна сила да намалява
Коментари Харесай

Чудо На Природата Лекува Всяка Болест, Но Белите Изедници Нямат Интерес Да Знаем! Ето Кое Е То!

За Хлорелата се счита, че има лечебна мощ да понижава проблемите, които са породени от радиация и ултравиолетови лъчи. Установено е, че Хлорелатаефективно се бори с тежките метали в организма. Дори химически отрови могат да бъдат отстранени благодарение на Хлорела.

Съдържанието на хлорофил в Хлорелата спомага за премахването на неприятен мирис.

Хлорелата оказва оздравяващо и заздравяващо деяние върху кръвта и сърдечно съдовата система като цяло.
Последните изследвания удостоверяват, че Хлорелатанасърчава положителното психологично здраве и понижава астматичните пристъпи.Освен нагоре изброените потребни свойства, Хлорелата може да бъде потребна и при доста други болести, както и да забавят процеса на стареене.

Хлорелата съдържа някои характерни полизахариди, като естествения антибиотик хлорелан. Това я прави нещо като естествен антибиотик.
Хлорелата спомага за подобряването на действието на имунната система.
Допринася за синтезирането на интерферон, чиято роля е определяща за антибактериалното и антивирусно деяние на Хлорелата.
Подобрява храносмилането, усвояването и отделянето, намалява кръвното налягане и равнището на неприятния холестерол. Благодарение на съдържащия се в състава й „ Растежен фактор “,
Хлорелата е мощен съдружник в битката с туморни болести, както и при възобновяване след интервенции, при съществуването на язви, гастрити, хемороиди.
Хлорелата е едноклетъчно водорасло, което се състои главно от нуклеарен и огромно количество непосредствено наличен хлорофил. Хлорофилът е жизненоважен за нашето тяло.
Хлорелата поддържа функционалността на мозъка, черния дроб, усъвършенства работата на храносмилателната и отделителната системи, оказва помощ за регенериране на тялото.

Основната мощ на Хлорелата е в детоксикацията на тялото . Водораслото съумява да ни отбрани от радиация, да успокои възпаленията, да поддържа здравословна загуба на тегло, да укрепва имунната система и като цяло да форсира оздравителния развой. Научна документи сочи, че хлорелата е ефикасна при понижаване на признаците на голям брой типове рак, диабет, ниска кръвна захар, артрит, СПИН, претендент, панкреатит, цироза на черния дроб, хепатит, пептични язви, вирусни и бактериални инфекции, анемия и множествена склероза.

Най-високото наличие на хлорофил

Хлорела е получила името си от огромното количество притежаван хлорофил. Водораслото съдържа повече хлорофил за грам, в сравнение с което и да е друго растение. Изследвания потвърждават, че Хлорела съдържа 20 пъти повече хлорофил от Спирулина и Люцерна. Хлорофилът е една от най-великите хранителни вещества за регенериране на кръвта и филтриране на червата и други отделителни системи, като черния дроб. Зелените микроводорасли са източниците с най-високо наличие на хлорофил в растителния свят. От всички зелени водорасли, проучени до момента, хлорелата има най-вече чист естествен хлорофил.

Има редица доказателства, че хлорофилът подкрепя възобновяване на тялото на молекулярно и клетъчно равнище. Хлорофилът безусловно се свързва с нездравословните отрови (като живак, олово и арсен, които могат да се натрупват с течение на времето в тялото ни) и ги изхвърля от тялото ни.
Хлорофилът подтиква производството на червени кръвни телца в организма ни. По този метод кръвта Ви се пречиства, Вие се чувствате доста по-жизнени, по-енергични, а кръвоносната Ви система е по-снабдена с О2 и изхвърля отпадъчния СО2 по-ефективно.
Хлорелата е считана за първокачествен детоксикиращ сътрудник, кадърен да в профил алкохола от черния дроб или да почисти тежките метали, някои пестициди, хербициди и полихлорбифенили от тъканите на тялото.

В Япония ползата към Хлорелата е фокусиран най-много върху способността на тази суперхрана да отстранява или обезврежда натрупалите се в тялото отровни субстанции в резултат на замърсяването на околната среда и поглъщането на нечисти храни. Множество отчети от японски проучвания на хлорела, извършени след нуклеарната злополука в Хирошима и Нагазаки през 1945 година, демонстрират, че Хлорелата усилва елиминирането на кадмий трикратно в изпражненията и седемкратно в урината. Други откриватели от Япония потвърждават, че хлорела оказва помощ за филтриране на отровите от уран и олово.
Множество проучвателен планове в Съединени американски щати и Европа също демонстрират, че Хлорелата може да помогне на тялото за разлагането на устойчиви въглеводороди и железни отрови, по-специално живак, кадмий, арсеник, олово и други
Хлорофилът поддържа оптимално действието и пречистването на черния дроб – органът, който е виновен главно за общата ежедневна детоксикация на тялото. Японско изследване демонстрира, че приемането на 4-6 грама хлорела преди потреблението на алкохол може да предотврати махмурлука в 96 % от случаите.

Хлорелата може също да всмуква токсините от червата и в композиция със способността си да трансформира удобно бактериалната флора на червата, може да помогне за облекчение на хроничната констипация и да отстрани чревните газове. Тази детоксикация от тежки метали и други химически отрови в кръвта ще отнеме от 3 до 6 месеца, според от количеството хлорела, които приема даден човек.

Цялостно подмладяване на тялото

Екстрактът от Хлорела е добре прочут в японското научно общество като модификатор на биологичния отговор. Проучвания демонстрират, че хлорелата може да обезпечи сериозно значими изгоди за тялото на хора с потисната имунна система, провокирана от продължителни хронични заболявания и химиотерапия.

Според някои проучвания Хлорелата форсира възобновяване на разрастващите се кафези на имунната система и възвръща популацията към зрели бели кръвни телца. Белите кръвни телца произлизат от костния мозък като стволови кафези. От стволови кафези белите кръвни телца не престават да се развъждат като образуващи колонии единици. Клетките в тези колонии порастват и узряват като разнообразни имунни кафези.

Проучвания са потвърдили, че Хлорелата форсира възобновяване на разрастващите се кафези в образуващите колонии единици.
Нови налични варианти на Хлорела съдържат доста количество от синия пигмент фикоцианин, който оказва помощ на тялото да създава повече стволови кафези. Суперхрани, съдържащи фикоцианин, се употребяват със супербилки като гъби рейши, майтаке или чага.

Унищожава бактерии и вируси

Хлорелата може да усили устойчивостта на вирусни инфекции и да усъвършенства способността за заличаване на бактериите. Например супероксидът е мощно оръжие, което се употребява от белите кръвни телца, с цел да разбият бактериите. При един и същи брой имунни кафези равнището на генерирания супероксид било път и половина по-високо при мишки, получаващи дестилат от хлорела, като с това поразяващата мощност на тези кафези се е нараснала веднъж и половина.

Фактор на растежа



Другото необикновено свойство на Хлорелата е така наречен фактор на растежа, който озадачи учените.

Хлорелата се очетворява на всеки 12 часа, като пораства по-бързо от всяка друга растителна просвета, позната на индивида.
Когато от човешкото тяло се погълне Хлорела, тя трагично усилва темпа на регенериране и укрепване на тъканите, усилва в пъти темпа на напредък на лактобацилите в червата, укрепва имунната система и се бори с уврежданията на свободните радикали.

Хлорела оказва помощ също за регенериране на повредената нервна тъкан и е чудесно средство при лекуване на дегенеративни мозъчни и нервни нарушавания. Тази суперхрана се употребява в помощ на лекуване на пациенти с заболяването на Алцхаймер и Паркинсонова болест.

Най-високо наличие на РНК

Доскоро се смяташе, че сардината е хранителният източник с най-високо наличие на незаменима, способстваща за дългоденствие РНК. Това изследване бе провокирано от отговора на най-възрастния жив американец, на възраст от 135 години, на въпрос за метода му на хранене. Той сподели, че е ял консервирани сардини и крекери. Консумирането на храни с високо наличие на РНК дава материал за регенериране и произвеждане на лична РНК. Смята се, че точно разпадът на РНК и ДНК в клетките е главният фактор за стареенето и дегенеративните заболявания. Оказва се обаче, че Хлорелата има 20 пъти повече РНК от сардините. Пчелният прашец и пчелното млечице също са изключителни източници на РНК и ДНК.

Ензими

Хлорелата съдържа ензими като хлорофилаза и пепсин. Ензимите правят няколко значими функционалности в тялото, изключително що се отнася до храносмилането. Хлорелата, която е лиофилизирана или пастьоризирана, тези ензими може да липсват.

Бързо размножаване на “добри бактерии ”

Хлорелата кара бактериите лактобацили в нашия корем да се усилят четири пъти повече от естественото. Когато се приема с храна, хлорелата оказва помощ за обезпечаване на положително храносмилане и което е по-важно, за по-добро асимилиране на питателните субстанции.

Високо наличие на протеин

Съдържаща към 60 % чист усвояем протеин, Хлорелата е един от източниците с най-високо наличие на протеин на планетата – надалеч надминава това на животинските артикули, като говеждо месо, пилешко месо и риба, които съдържат от 18 до 30 % белтъчини.

Изключително богата на витамини и минерали

Хлорелата е пълноценна храна, която съдържа витамини С и Е, всички В-витамини, в това число и В12, който обаче може да е негоден за човешкия метаболизъм, аминокиселини, фолиева киселина, бета-каротин, лизин и йод. Хлорелата е също извънредно богата на желязо и калций.

Детоксикация


От всички свойства, за които се твърди, че има Хлорела, най-широко известното е, че оказва помощ за елиминирането на токсините от организма , като да вземем за пример тежките метали.

В поддръжка на това съществуват безапелационни научни доказателства.
Уникалната конструкция на клетъчните стени на тези водорасли включва в себе си съединения, които се свързват с и отстраняват тежките метали от рода на кадмий, олово и живак от тялото, и форсират изхвърлянето на рисковите инсектициди на основата на хлорирани въглеводороди.
При едно от най-ранните проучвания беше открито, че даването на Chlorella protothecoides на плъхове, отровени с хлордекон, форсира доста процеса на детоксикация, като редуцира времето за полуразпад на канцерогенния инсектицид от 40 на 19 дни.
При друго изследване откриватели от Япония давали на плъхове мощно токсични диоксини (индустриални химикали, на които всички ние сме всеобщо изложени) като част от контролна диета или диета с 10% хлорела, след което измервали количествата диоксини, отделяни от животните. Онези, които приемали и водорасли, изхвърляли доста повече диоксини спрямо контролната група, което предиздвикало учените да заключат, че хлорелата може да предотвратява абсорбирането на тези химикали от стомашно-чревния тракт, като в същото време спомага за елиминирането на тези, които към този момент са проникнали в тъканите.
Що се отнася до тежките метали, проучванията при мишки демонстрират, че Хлорелата може да способства за премахване на кадмия, оловото и живака.
Но тъй като следените при животните резултати не всеки път важат и за хората, още веднъж са нужни клинични тествания. Има едно оповестено такова, в което са взели участие 35 бременни дами в Япония, и то показва, че тези, които приемали добавки с Chlorella pyrenoidosa, имали доста по-ниски равнища на диоксините в кърмата спрямо другите, които не вземали хлорела, написа coral-club-bg.
„ Тези резултати допускат, че приемането на добавки с Хлорела от майката може да понижи предаването на диоксини на детето посредством майчиното мляко “, рапортуваха откривателите.
Tags: ОЩЕ ЕЛИКСИРИМЕХЛЕМИЛЕКОВЕАЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР