За хиляди момичета по света моделството е желана професия, а

...
За хиляди момичета по света моделството е желана професия, а
Коментари Харесай

Сестрата на Кейт Мос стана порно модел! Заряза Vogue, направи си OnlyFans

За хиляди девойки по света моделството е мечтана специалност, а да бъдат на корицата на Vogue – недостижима фантазия. Лоти Мос обаче наподобява не е една от тях: сестрата на Кейт Мос неотдавна заряза стилната си кариера, с цел да създаде… профил в OnlyFans. 

24-годишната Лоти даде изявление за подкаста Call Her Daddy, където разкри трансформацията си от рекламно лице на висша мода (дефилирала е за марки като Chanel) до порно модел. За Лоти влизането в стилната промишленост било повече от елементарно – въпреки всичко е сестра на един от най-култовите супермодели на всички времена. Признава, че известната фамилия ѝ е отворила доста порти. „ Беше ми дадена невероятна опция, “ споделя тя в шоуто. „ Смятам, че всеки различен на мое място също би се възползвал от нея. “ Лоти била „ открита “ от фешън скаути точно по време на сватбата на Кейт през 2012 – след което съвсем незабавно подписала с организация. „ Имах шанс, че не ми се постановяваше да вървя по кастинги, “ споделя тя. „ Фотографите ме резервираха непосредствено. “

Виж още: ТЕСТ: Провери знанията си по литература от учебно заведение

И в случай че всичко това звучи като фантазия, то действителността очевидно не била толкоз идилична. „ Агентите ми направляваха всичко, което върша, и даже по какъв начин се обличам, “ споделя Лоти. „ От мен се очакваше просто да бъда дребната сестра на Кейт и да ходя по стъпките ѝ. “ Добавя, че този имидж внезапно се различавал от същинския ѝ темперамент: „ Аз съм щура, шумна к*чка и мисля, че в това ми е чарът, “ безапелационна е тя. Натискът да бъде съвършена довел до меланхолия, а това на собствен ред я тласнало към използването на опиати. „ Наркозависимостта е прекомерно нормализирана в стилните среди, “ споделя звездата. „ Предлагали са ми субстанции даже по време на фотосесия. “

Проблемът кулминирал през февруари тази година, когато Лоти по лично предпочитание влезнала в клиника за наркозависими. Няколко седмици по-късно, прекратила и контракта с стилната си организация. „ Не мисля, че на сътрудниците ми им пукаше за благосъстоянието ми, “ отсича тя. 

Виж още: Генът на Радуканови: в основната роля - Мадлен и Кристен 

Днес, звездата наподобява публично е скъсала с стилната промишленост – както и с имиджа на положително момиче. Вместо корицата на Vogue (за която тя театралничи през 2019), фотосите ѝ красят платформата OnlyFans. Лоти взема решение да си направи профил, откакто нейна другарка става  сексуален модел през 2021. „ Стори ми се занимателно, “ споделя тя. „ Освен това считам, че дамите полови работнички заслужават по-добра репрезентация. “ Разказва, че преди OnlyFans в никакъв случай не била театралничила гола, само че работата незабавно ѝ допаднала. Тези дни работните ѝ отговорности включват 3-4 фотосесии седмично, а на страницата си предлага две услуги, чиито високи цени подсказват за звездния ѝ статус – 100 $ за фотография и 1 000 за видео.

Изображение: https://www.instagram.com/lottiemossxo

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР