За Хилда са били нужни 20 минути, за да приеме ...

За Хилда са били нужни 20 минути, за да приеме

Хилда и Юлиан Вергов на наградите на БГ радио


За Хилда са били нужни 20 минути, с цел да одобри предизвикването, а Юлиан даже показа, че е мечтал да е хазаин на блестящото събитие!

Сцената на  Годишните Музикални Награди на БГ Радио 2022  традиционно събира на едно място най-заслужилите и обичаните музиканти, актьори и известни лица в България. В околните дни  БГ Радио  ще разгласи и кои изпълнители ще показват новите си песни на 10-ти юни на сцената в зала Колодрум. Вече знаем, че в Пловдив за първи път ще забележим онлайн и прочувственото осъществяване на  „Che Sara“  от кино лентата „Оркестър без име“, която към този момент звучи в ефира на  БГ Радио   с присъединяване на Катерина Евро, Георги Мамалев, Орлин Горанов, Маргарита Хранова, Братя Аргирови, Орлин Павлов с аранжимент на Светослав Лобошки.

За втора поредна година над церемонията ще работи и интернационален екип, управляван от  Марвин Дайтман  – креативният мотор, който стои зад някои от най-пищните и зрелищни церемонии на песенния конкурс Евровия през последните години.

Билети за събитието се продават в мрежата на  Eventim .

Гласуването за Годишните Музикални Награди на БГ Радио не престава до 9-и юни, а всички номинирани, какво ще забележим на сцената и още детайлности към церемонията в уеб страницата на медията http://www.bgradio.bg и на формалните профили във Фейсбук и Instagram.

Годишни Музикални Награди на БГ РАДИО 2022 се осъществят с подкрепата на Община Пловдив, Vivacom, Easy Credit, Български състезателен тотализатор, Министерство на туризма, Nescafe Dolce Gusto, Аптеки 36,6 и Florina.  

Източник: plovdiv-online.com


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg