За грозна сцена от пловдивската обществено-транспортна действителност сигнализира възмутен гражданин.

...
За грозна сцена от пловдивската обществено-транспортна действителност сигнализира възмутен гражданин.
Коментари Харесай

Шофьор на автобус втрещи пловдивчани с безумната си агресия към дядо ВИДЕО

За грозна сцена от пловдивската обществено-транспортна реалност алармира засегнат жител. Става дума за грозна разпра, инициирана от водач на рейс, движещ се по линия 15.

Мъжът вдигнал скандал на възрастен мъж, откакто жителят му махнал, тъй като не спрял на спирка по бул. "Васил Априлов ". Шофьорът набил спирачки в средата на булеварда, блокирайки придвижването и почнал яростна свада с индивида.

Според описа на нашия четец мъжът стоял на спирка и чакал рейса, който безусловно го подминал. Той му размахал ръце и траял по пътя си, тъй като се отказал да чака автобуси, които не стопират на законоустановените спирки.

В този миг до момента в който господинът настигнал рейса, водачът спрял, блокирайки придвижването и почнал разпрата, която съгласно очевидци можела да прерасне и в пердах.

Очеивдно водачът е влезнал в свада, че не е било допустимо да спре, тъй като бурно крещу на жителя "Яла карай бе, нали си отворен ".

Инцидентът е станал на 15 ноември към 15:05 часа. Ето какво описа очевидецът:

"Въпросният господин спря автобуса, слезе от него, блокирайки целия трафик по един от най-натоварените пловдивски булеварди - "Васил Априлов ", и крещеше по един възрастен човек, тъй като въпросният му се беше размахал с ръце, че не спря на спирката, на която е чакал, макар че автобусът е бил в лентата за спирката и нямаше да му коства кой знае какъв брой време да отвори вратата.

Възрастният господин даже се беше отказал да чака повече автобус и беше траял пешком, а "човечният " водач най-вероятно щеше и да му налети на пердах, в случай че хората, които бяхме при гумаджията, не бяхме тръгнали към тях, с цел да се притечем на помощ, в случай че изнаглее чак толкоз, че да посегне ", споделя за TrafficNews мъжът.

В снимания от него видеоклип се виждат регистрационният номер на рейса и лицето на водача, а очевидецът смята, че виновните институции би трябвало да вземат отношение във връзка такава нелепа обстановка.

"Ако органите на реда открият, че има нещо нелегално в цялата обстановка, мога да спомагам във Второ РПУ, както и разполагам с име и телефон на другия господин, който се оказа доктор ", уточни той.

В случай, че органите на реда, Община Пловдив или работодателя на въпросния водач в действителност проявят интерес, TrafficNews е подготвен да даде контактите на очевидеца.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР