За Григор Димитров чакате и най-малкия повод, ама най-най-малкия повод,

...
За Григор Димитров чакате и най-малкия повод, ама най-най-малкия повод,
Коментари Харесай

Драми, които Джокович още не се е сетил да използва:…

За Григор Димитров чакате и най-малкия мотив, но най-най-малкия мотив, с цел да му скочите и да го изядете с парцалите, даже през 2020 година в абсурда с бащата на Джокович не го защитихте, а за Новак изведнъж… балкански патриотизъм…

Какъв национализъм, какви пет лв., в случай че беше Григор на негово място, половината, дето скачат в този момент в отбрана, щяха да викат: по този начин му се пада, има си правила, те са за всички.

И, в случай че ги питаш: вие патриоти ли сте?, ще кажат: ДА! Много ясно!

(ами какви, не мога да схвана – сръбски ли?)

На македонците, дето са си нашенци, ще им изядете главата и ги псувате и им викате „ сърбомани “, а тука, поради някакъв тенисист… „ братя сърби “! Je Suis Джокович.

Въобще няма да приказвам за ваксини, документи и не знам още какво по тая тематика – знаете ми мнението, няма какво да прибавя. Тук става дума за напълно друго. Ако ще Джокович да защитаваше най-голямата истина на света, че водата е мокра или, че слънцето изгрява заран, даже да беше най-правият човек на тоя свят, тая драма от татко му е жалка и трагична и приказва за доста, но доста, доста жалки комплекси и никакво умеене да се справяш с компликациите – типично за някой, привикнал всичко да става по неговия метод.

Четох през вчерашния ден един сърбин да изяснява, че Джокович-старши е прочут с конформизма си и с това, че се поставя на държавното управление и управляващите в Сърбия и си получава от тях богатство отношение.

Дали е по този начин, не мога да знам и не ме интересува. Каза го сърбин. Аз мога единствено да кажа, че съм доста податлив да му имам вяра.

Айде в този момент още едно напомняне:

Датата е 24 юни 2020 година:

„ Бащата на сръбския тенисист Новак Джокович непосредствено упрекна българската ракета номер едно Григор Димитров за заразяването на сина му с ковид. Според Сърджан Джокович "с държанието си Димитров е нанесъл голяма вреда на Сърбия и Хърватия ".

Ето ви и линк, да си я

Само да прибавя, че там написа още ТОВА: „ Обвиненията на бащата на Джокович идват в миг, в който целият тенис свят насочва остри рецензии към сръбския тенисист поради безотговорното образуване на шампионатите Адриа Тур, в които не се спазваше никаква обществена отдалеченост от играчи, треньори и аудитория. Думите на Сърджан Джокович не регистрират и обстоятелството, че синът му е единственият от участниците в шампионата, който потвърдено е влезнал в контакт със инфектиран с ковид преди началото на първия шампионат от Адриа Тур в Белград (12-14 юни) “.

Значи Джокович контактува с болен, прави шампионат на инат на ограниченията, самият той се разболява и някак си за това беше отговорен Григор Димитров.

Тукашните „ патриоти “ тогава, по някаква причина – те си знаят за какво – не защитаваха Григор, нямаше плюнчене и #АзСъмГригор. Никой не сподели, че има удар по Григор, че и по България, както прави сърбинът в този момент.

Ето ви и, че австралийските управляващи споделят, че Джокович е свободен да си тръгне, когато си пожелае и никой не го държи принудително на никое място.

Медиите в Сърбия, водени от някакъв крив шовинизъм обаче го изкараха политически пандизчия надали не, дето ще би трябвало да прекара сръбската Коледа на летището или затворен в хотел, тъй като е актуалният Спартак.

Ама пущам сълза бе! Сърцето ми жалее.

А австралийците споделят, че е свободен да си върви, когато изиска.

Значи той стои там преднамерено, драма да има.

Аман от драматурзи!

Дори няма да се заигравам с въпроси, като: „ Ако беше Григор, какъв брой сърби щяха да го защитят и какъв брой щяха да се хилят злорадо? “

Джокович го уважавах доста. Досега.

Неотдавна Наоми Осака съобщи, че си взима отмора от тениса, тъй като се усеща изтощена душевен и физически и има потребност да презареди малко. Джокович тогава се изрече от позицията на бога на тениса, по този начин отвисоко, че трябвало да се научи да е по-силна душевен, че това било част от играта и трябвало да си мощен, с цел да си най-добрият…

Ето – няколко месеца по-късно – тоя „ мощният “ внезапно се овъртоли в някаква древногръцка покруса. Горкият, маминият, татиният, неразбираем, Австралия и светът са против него, Спартак, Иисус, на Сърбия протягат ръка и тъпчат…

Тоя свръх драматизъм е презрян. До такава безочливост да стигне татко му, че да го съпоставя с Иисус! Айде спрете се малко, а! Джон Ленън и Бийтълс през шейсетте за малко да изгубят всичко, да изгубят триумфи и кариера, поради едно шеговито съпоставяне сред групата и Иисус. После им се постанова месеци наред да се извиняват, да се изясняват и какво ли още не. Джокович-старши е подкарал: то Спартак ли не беше, то съпоставения с Иисус! На Балканите сякаш всички доста религиозни, православни християни, не дават дума да се обели за Христос, но Джокович се съпоставя с Христос и… няма проблеми. Тенисист някакъв, тича след жълто-зелена топка… като Иисус бил!

В тоя ред на мисли, ето какви свръх трагични сюжети Джокович-старши още не се е сетил да експлоатира: рептили, извънземни, илюминати, сатанисти и турското иго.

Но е тръгнал натам, та няма да се изненадам скоро да го видя и това да излезе от устата му.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР