За грабежа на 1 832 700 лева от трезора на

...
За грабежа на 1 832 700 лева от трезора на
Коментари Харесай

Обвиниха петима за грабежа на 1,833 милиона лева от пощата в Хасково

За грабежа на 1 832 700 лв. от трезора на централната поща в Хасково в нощта на 8 юни 2016 година са повдигнати обвинявания на петима души като причинители или помагачи. Това оповестиха от пресцентъра на Пловдивската апелативна прокуратура след по-рано публикувано прессъобщение на ОД на Министерство на вътрешните работи - Хасково във връзка завършилото разследване по случая.

Деянието по отнемането на паричната сума от " Български пощи " ЕАД - Хасково в изключително огромни размери и за тя да бъде присвоена е било осъществено в съучастничество и при приложимост на мощ и опасност, прецизират от държавното обвиняване. От там прибавят още, че по отношение на три от лицата е повдигнато обвиняване и за незаконно лишаване на товарен автомобил за да го употребяват, като действието е било осъществено в Димитровград на 7 юни 2016 година, предава Българска телеграфна агенция.

За двама от петимата е налично и трето обвиняване, се споделя още в прессъобщението. То гласи, че в съучастничество на 7 октомври 2016 година в Плевен посредством потребление на техническо средство и специфичен метод, лишили парична сума в размер на 770 лв. от владението на другиго без неговото единодушие, с желание незаконно да я присвоят.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР