За грабеж на 11 000 евро от иранци са арестувани

...
За грабеж на 11 000 евро от иранци са арестувани
Коментари Харесай

Каналджии ограбили на 11 хил. евро от иранци

За обир на 11 000 евро от иранци са задържани двама от Любимец и техен асистент от Харманли, оповестиха от полицията.
Случката се разигравала през октомври м.г. Тогава 58-годишният Иван М. и 43-годишният Атанас Х. от Любимец пресрещнали на наша територия миналите незаконно през границата двама мъже. Иван и Атанас дали обещание на чужденците, че против възнаграждение ще ги превозят и скрият. 
Със съдействието на 27-годишния Иван М. от Харманли незаконните мигранти били отведени в къща в с. Браница.  
Ден по-късно нашенците натоварили още веднъж " гостите си " в колата и ги отвели в горичка край друго харманлийско село - Богомил. " Там ни набиха и ограбиха всичките ни налични 11 000 евро ", декларирали пострадалите. Двамата любимчани са престъпно проявени, били разследвани за трафик на хора, споделиха източници на " Хасковска Марица ". Двамата са арестувани за 72 часа с прокурорско разпореждане. 
58-годишният Иван М. и 43-годишният Атанас
са разпознати от жертвите си, които и сега са в Регистрационно-приемателния център в Харманли. Иранците разпознали и возилото на обирджиите си.
По случая е формирано досъдебно произвеждане за обир. " Предвиденото по закон наказване при доказването на виновност пред съд е от 3 до 10 години затвор ", разясниха адвокати./Марица
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР