За голямо съжаление моногамията е все по-рядко срещано явление. Хората

...
За голямо съжаление моногамията е все по-рядко срещано явление. Хората
Коментари Харесай

Хората, които най-често са склонни да изневерят

За огромно страдание моногамията е все по-рядко срещано събитие. Хората избират да търсят тръпката отвън дома си, вместо да работят върху брака си, което в множеството случаи води до раздробяване на фамилията.

Има избрани видове хора, които са по-склонни към това да бъдат погрешни на половинката си и в тази публикация ви посочваме кои са те:
С богат опит
Най-често тези, които изневеряват, имат история с предходни изневери и са имали доста полови сътрудници преди брака.

Измамата е умеене, което може да се тренира. Колкото повече сте изневерявали в предишното, толкоз по-склонни сте да го вършиме и в бъдеще. 

За да се предпазите, можете да попитате евентуалния си сътрудник авансово за неговата интимна и любовна история, само че е малко евентуално индивидът да бъде изцяло почтен.
Тези, които постоянно употребяват Интернет
Истината е, че от 20 до 30% от Интернет потребителите влизат онлайн, с цел да осъществят по някакъв метод полова възбуденост. Например, гледайки порно или търсейки сътрудник за секс.

65% от тези, които са търсили секс онлайн, в действителност са го намирали, а половината от тях не са употребявали презервативи, тъй като на онлайн непознатите несъмнено си коства да се има вяра (или пък не съвсем).
Тези, които възприемат секса като подготовка
Хората с по-леко отношение към секса, които имат предпочитание да се занимават с него без прочувствена фамилиарност, са доста по-склонни да изневеряват на сътрудниците си.
 Израсналите в фамилии, в които родителите са си изневерявали
Историите за изневери при родителите удвоява вероятността децата им също да го вършат някой ден, спрямо тези, при които няма такива случаи в фамилията (или пък не знаят за това).
Тези, които са почнали да живеят дружно преди брака
Не знаем каква е тайната, само че явно съжителството се възприема от някои хора като по-несериозен съюз от брака. По някаква причина изневярата се случва по-често при двойки, които са почнали да живеят дружно преди брака.
Тези, които имат малко общо с колегата си
Колкото по-ангажирани са хората в това, което се случва сред тях, толкоз по-малко евентуално е те да желаят да тръгнат в неверната посока. Тук също си коства да прибавим, че сътрудници, които споделят общи полезности или имат сходна история (например, откакто са учили в един и същи университет), също си изневеряват по-рядко.
Нерелигиозните
Това е значително разбираемо. Колкото по-религиозни сте, толкоз по-малка е вероятността да имате любовници.
 Тези, които са подложени на паники и стрес
Хората, които изпитват високо равнище на стрес, податливост към безпокойствие и пристрастяване към алкохол или опиати, също са склонни към невярност.
Хора с несигурни типове обвързаност
Хората, които са получили задоволително грижи и персонално пространство в детството, развиват сигурен вид обвързаност: те построяват здрави взаимоотношения, тъй като са се научили да се доверяват на другите, като в същото време остават самостоятелни.

Следователно при противоположния случаи, хората основават токсични връзки, изпълнени с съмнение и неистини.



Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР