За голямо съжаление българските футболни треньори не са защитени и

...
За голямо съжаление българските футболни треньори не са защитени и
Коментари Харесай

Стойчо Стоев: Българските треньори не са защитени

За огромно страдание българските футболни треньори не са предпазени и това въздейства и на честата им промяна. В това е уверен Стойчо Стоев . Бившият треньор на " Лудогорец " и " Левски " сега е без работа, само че има вяра, че на задграничните експерти у нас им се дава повече време за работа и самообладание от страна на клубовете, в които работят.

Търпението към непознатите треньори у нас е по-голямо, в сравнение с към българските треньори. Може би притежателят вижда нещо, което чужденеца ще реализира. Българските треньори не сме предпазени, както задграничните и ненапълно това е и наша виновност. За нас се заплащат 2-3 заплати като неустойки, до момента в който при чужденците неустойките са доста по-сериозни, сподели Стойчо Стоев . Той посочи, че в работата си в " Левски " и преди този момент в " Лудогорец " се е чувствал добре.

В " Левски " се усещах идеално. Нямам история, обвързвана с " Левски ", аз бях непознато тяло, което бе признато доста задушевно. В процеса на работа всички в клуба се се държаха задушевно. В " Лудогорец " работих добре до един интервал, в който нещата се трансформираха, само че имах изключителна устойчива връзка с футболистите. В този интервал станахме първенци, взехме купата, отстранихме " Лацио ". С футболистите бяхме една много добра симбиоза, добави Стойчо Стоев . Чуйте още от него:
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР