За годините, в които съм работил в МВР, съм показал,

...
За годините, в които съм работил в МВР, съм показал,
Коментари Харесай

Министър Маринов говори по горещи теми! Какво става с Баневи и Арабаджиеви?

За годините, в които съм работил в Министерство на вътрешните работи, съм посочил, че може да ми се има доверие. Имаше спешен интервал в министерството, получи се кадрови потрес, защото сътрудници желаеха да запазят пенсиите. Условията и заплатите в Министерство на вътрешните работи се покачват. Това съобщи пред Българска национална телевизия министър Младен Маринов.

Полицията и Институтът по криминалистика демонстрираха, че работят добре по случая с убитата Виктория Маринова. Благодарим и на Германия за бързата реакция по изгонването на Северин. В момента продължава издирването на семейство Арабаджиеви и от Интерпол, а от сътрудниците във Франция зависи по кое време ще бъдат върнати Баневи в България ", изясни министърът във връзка последните акции против олигарсите.

" Опитваме се да понижим приключването на информация в службите. Виждате, че започваме да вършим от ден на ден арести. Ще прилагаме закона с цялата му мощ, даже когато се касае за нарушение на тишината. Прокуратурата неотложно работи по случаите, в които има нападнати служители на реда. Обвиняемите даже признават виновността си и желаят по-бърза присъда. Трябва да обединим напъните си с институциите, с цел да спрем беззаконието в градове и села с преобладаващо население от малцинствата ", сподели още Маринов.

По думите му, казусът с мигрантите е в цяла Европа, само че добави, че има наклонност на намаляването на бежанците у нас. " Като началник на Министерство на вътрешните работи, не мога да кажа, че съм удовлетворен от бюджета, само че тези 10%, които са повече в бюджета, са добре за полицията. Подкрепям сътрудниците, които са упрекнати от Турция. Ще съберем средства за тяхната отбрана ", разяснява Маринов.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР