За годежа имало събиране с най-близките хора - родителите на

...
За годежа имало събиране с най-близките хора - родителите на
Коментари Харесай

Всичко Живо Впери Поглед! Светлана Най-Накрая Проговори За Сложните Си Отношения С Гущеров Старши! Плеймейтката Призна, Че Той

За годежа имало събиране с най-близките хора - родителите на Светлана и племенницата ѝ, както и майката, и бабата на Христиан.

От 5-6 дни към този момент Христиан бил публично разведен, тъй че към този момент нямало никаква спънка пред тях да се оженят.

Василева не искаше да издава датата на сватбата, само че по-късно описа, че имали спор по тематиката с Гущеров и той желал да си кажат " да " на рождения му ден.

" Работим за бебе и то доста от дълго време. Още преди пръстенът да се появи ", показа Светлана, само че сподели, че към момента не е бременна.

Тя разгласи, че това може да се случи и преди сватбата. Бащата на Христиан също доста желал да има внуче, макар че към момента не се познавал персонално с Василева поради натоварения си график. Тя отхвърли слуховете, че той не я харесва.

" Христиан е огромен човек и не е подвластен от никого. Разбирам се ужасно с майка му, с баба му. Не се познавам с татко му, доста постоянно се разминаваме ", показа някогашната брадърка.

Василева добави, че Гущеров е огромен човек и не е подвластен от никого. " Той е доста грамотен. Знае по какъв начин да гледа една жена. Спечели ме с това, че сподели различен тип държане от това, което аз съм виждала "
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР