За главата (горната) ще се хване Евгени Генчев - главният

...
За главата (горната) ще се хване Евгени Генчев - главният
Коментари Харесай

Скандал: Брутално прости участнички превръщат в цирк "Ергенът" 2! (изтече шокиращо инфо)

За главата (горната) ще се хване Евгени Генчев - основният воин от идния " Ергенът " 2, който скоро ще тръгне в ефира. Знаем, че фотосите на формата бяха през лятото в Бодрум. Знаем и, че Генчев си потегля оттова същински влюбен и благоприятен.

Това, което не знаехме обаче е в какъв цирк ще трансфорат шоуто участничките, измежду които има брутално елементарни части. При това освен обикновени, само че злобни и нападателни.

Че сезонът също ще е посипан със кавги и мръсни номерца, проличава от късия филмов откъс на предаването, който се завъртя в ефира на Би Ти Ви. В него се чува по какъв начин Евгени споделя на избраницата си, че я обича - нещо, което предшественикът му Виктор Стоянов не изрече нито един път.

След това пианистът признава същото на своите родители, които му идват на посетители в края на предаването и персонално установяват, че той е бясно влюбен. Много от девойките обаче също признават, че имат усеща към него, с което хубавите моменти завършват.

Останалото са сълзи, обиди, истерични кавги и признанието на едно от девойките, че са я разкостили. Ще има ли последваща Алекс Гърдева, която ще трансфорат в жертва, следва да забележим.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР