За гласуване с хартиени бюлетини и разваляне на нова сглобка

...
За гласуване с хартиени бюлетини и разваляне на нова сглобка
Коментари Харесай

ВМРО: Гласувайте с хартиени бюлетини, за да развалим сглобката

За гласоподаване с хартиени бюлетини и повреждане на нова " сглобка " приканват от партията ВМРО-БНД. Според тях ГЕРБ, ПП-ДБ и Движение за права и свободи се готвят за нова тройна коалиция.

Резултатът от предишните избори ще се повтори, по тази причина им трябват машините, предизвестяват от партията, като считат, че жителите, които гласоподават за дребни партии или " Не поддържам никого ", ще останат " под чертата ". Според Вътрешна македонска революционна организация единствената гаранция за почтеност и бистрота може да се обезпечи от дребните партии, които не са част от цифровия метод на гласоподаване.

" ЦИК е назначена от парламентарно показани партии, членовете и ръководителите в комисиите са на парламентарно показаните партии, кодовете и машините се пишат и настройват от представители на партиите от Народното събрание ", съобщи партията в известие до медиите.

Вътрешна македонска революционна организация приканва също да " не позволяваме да бъдат изхарчени милиони, с цел да се получи същия резултат на парламентарните и европейски избори ", които ще бъдат
 ЦИК да покаже налятото в машините, а не да разчита на партенки
ЦИК да покаже налятото в машините, а не да разчита на партенки

Стефан Манов: Обучението на СИК е значим момент
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР