За гласуваха 125 депутати, против бяха 113, въздържа се 1.

...
За гласуваха 125 депутати, против бяха 113, въздържа се 1.
Коментари Харесай

Има такъв народ, ГЕРБ, ДПС и Възраждане свалиха председателя на парламента

За гласоподаваха 125 депутати, срещу бяха 113, въздържа се 1. Проектът бе утвърден от Народното събрание. Дори и след прегласуване резултатът бе същият и Никола Минчев към този момент не е ръководител на Народно събрание.

Преди гласуването Минчев съобщи, че ще продължи да бъде преди всичко. " Влязох в храма на българската държавност, а още по-голяма чест, че вие ме направихте пръв измежду равни. На основанията, на които се желае моята оставка, няма да се спирам ", сподели Минчев.

Истинското съображение да се желае моята оставка е същото, което стои и зад вота на недоворие другата седмица. В пленарната зала има ново болшинство, съобщи Мнчев от трибуната. По думите му новооформящото се болшинство освен не носи смяна, а твърдо ще запази остарелия модел.

В подобен парламент даже по-добре аз да не бъда ръководителя, тъй като се оказа, че тези които щяха да изчегъртват, в този момент желаят да изчегъртат мен. Ако се наложи да избираме нов ръководител, поисквам той или тя да бъде толкоз справедлив, какъв брой се пробвах аз, заключи Никола Минчев.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР