За ГЕРБ представлява интерес лидер на БСП да бъде Корнелия

...
За ГЕРБ представлява интерес лидер на БСП да бъде Корнелия
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: БСП с лидер Корнелия Нинова е слаб опонент

За ГЕРБ съставлява интерес водач на Българска социалистическа партия да бъде Корнелия Нинова, тъй като с нея те са слаб конкурент. Това съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на среща с представители на Старейшини ГЕРБ-София, която се организира довечера в Централата на ГЕРБ в София.

„ Напоследък Българска социалистическа партия паднаха доста ниско в опитите си да клатят властта. Днес популизмът им взе нов връх. Корнелия Нинова твърди, че е била следена от органите на реда по време на партийните й мероприятия. Тя очевидно не си дава сметка, че такава е практиката и всичко се прави за нейната сигурност да бъде обезпечена “, разяснява Цветанов.

По думите му е неуместно да се твърди, че годишно се крадат по 10 милиарда лева от публични поръчки в случай, че за година в България за публични поръчки се разпределят 4.5 милиарда лева Зам.-председателят на ГЕРБ прикани актива на СГЕРБ-София постоянно да вършат срещи с хората, с цел да им споделят истината за положението на България и за политиките на държавното управление.

По тематиката с отхвърленото през днешния ден президентско несъгласие върху текстове от Закона за корпоративното подоходно облагане, Цветан Цветанов призна, че извършената разяснителна акция по този закон може би не е била задоволително добра. „ В огромните градове доминират коли на 14 или по-малко години. За тях няма да има нарастване, в противен случай – ще има понижение на налога. Това обаче политическите ни съперници не го споделят “, изясни ръководителят на ПГ на ГЕРБ.

На собствен ред старейшините от ГЕРБ-София поздравиха Цветанов за избирането му за непрекъснат представител на Съвместната група за парламентарен надзор на Европол в УС на Агенцията и му благодариха за дейната партийна активност.
 2  3  4  5  6  7-1
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР