За ГЕРБ ново правителство е идеалният вариант, за държавата –

...
За ГЕРБ ново правителство е идеалният вариант, за държавата –
Коментари Харесай

Борисов: Ново правителство е идеалният вариант за ГЕРБ

За ГЕРБ ново държавно управление е идеалният вид, за страната – фалит, разяснява водачът на ГЕРБ и някогашен министър председател Бойко Борисов.

Цената на тока е висока, тъй като крадат. Всеки ден натрупат в офшорките си големи облаги. В други бели страни се приказва кой ще е министър председателят, кой ще е финансов министър, кой ще е общественият министър. В програмата на нашите хубавци има единствено едно нещо – Рашков на КПКОНПИ, с цел да ги прикрие. Поставят го там, с цел да им пази откраднатите пари. Но той ще ги държи в послушание.

Вчера мафията си прави държавно управление. Има Такъв Народ мафия ли са или не са? Ако създадат държавно управление с Има Такъв Народ, значи ли това, че държавното управление ще е на мафията? В България единственото значимо през днешния ден е ще има ли КПКОНПИ на Бойко Рашков, нищо друго не съществува – ток, газ, вода.

По думите му има доста работа, с цел да се оправи това, което направи „ Промяната ”. До края на годината най-малко още 5 милиарда дълг им би трябвало, с цел да вържат някак си салдото, уточни Борисов.

Според него цената на природния газ за август ще е с 60% по-висока.

Относно прекратения меморандума с Gemcorp ден преди общественото чуване водачът на ГЕРБ счита, че го замитат.

Защо не го прекратиха незабавно, отчетът на ДАНС е от преди три месеца. Сега замитат следите. Това са за милиарди долари корупция, подписани в Гранитна зала. Като видяха, че не могат да ги откраднат, бързо замитат следите, сподели Бойко Борисов.

Според водача на ГЕРБ ново държавно управление в границите на връчения трети изследователски мандат би означавало злополука за страната. За ГЕРБ обаче това е идеалният вид, тъй като още през август месец те ще затънат с ток, вода и всичко, съобщи Борисов.

Тази „ смяна ” българинът ще усети най-силно на есен. В последна сметка като ти пристигна сметката за парното, разбираш за каква смяна става въпрос, заключи той.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР