За фолк певицата Мария косата й е нейната корона и

...
За фолк певицата Мария косата й е нейната корона и
Коментари Харесай

Мария разкри каква е тайната на красивата й коса

За фолк певицата Мария косата й е нейната корона и без значение какъв брой е динамичен животът й, тя поставя доста грижи, с цел да я поддържа, разбра HotArena.

Качеството, както в живота и работата й, по този начин и в избирането на козметиката й е преди всичко. Винаги когато си боядисва косата, употребява добавка „ Аплекчър “. В нейната специалност промяната на цвета е нещо обикновено и с тази грижа косата й постоянно е здрава и красива, написа „ LOVESTYLE ”.

„ И да, несъмнено, моят любим е „ Рефлекс “! Това е най-голямото богатство за моята коса! “, прибавя още изпълнителката.

През лятото употребява UV отбрана и вълшебен стилизант от SensUS 15 В 1, както и доста други артикули на същата компания.

Преди присъединяване или фотосесия върви на коафьор, който употребява предложената от нея козметика, само че в домашни условия също поставя грижи за косата си. Разполага с цяла серия с хиалуронов филър Re_New от SensUS.

Мария признава, че след участия косата й не се намира в най-хубавата си форма, само че тя съумява да се оправи казуса с пудра за размер. „ Лесно се употребява и мога да я скрия в дамската си чанта. Връща формата и чувството за чиста коса “, споделя още певицата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР