За финансовата 2017, завършила на 30 септември 2017, Съединените щати

...
За финансовата 2017, завършила на 30 септември 2017, Съединените щати
Коментари Харесай

САЩ изнесоха оръжия за $41,93 млрд. Кой ги купи?


За финансовата 2017, приключила на 30 септември 2017, Съединените щати са продали на други страни въоръжение на стойност $41,93 милиарда

Това се схваща от известие, оповестено от Департамента по защита на Съединени американски щати и представено от редица международни организации.

В тази сума влизат всички оръжия, изнасяни от Съединени американски щати към задгранични сътрудници. От сумата $41,93 милиарда $9,93 милиарда са били поети от американското държавно управление под формата на безплатна военна помощ, а останалите малко над $32 милиарда са били платени от получателите на въоръжението, написа Bloomberg TV Bulgaria. 

„ Тези числа свидетелстват за това, че високото търсене на американска военна продукция се съхранява. Съединените щати осъществят своите външнополитически цели и задания по застраховане на националната сигурност, продавайки отбранително въоръжение и оказвайки услуги в областта на защитата на други страни, обучавайки, също по този начин, и техните военнослужещи “, се споделя в известието на американското военно ведомство.
 

dnes.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР