За феновете на рок музиката името Рони Ромеро е добре

...
За феновете на рок музиката името Рони Ромеро е добре
Коментари Харесай

Рони Ромеро за групата на Врабевски и Ричи Блекмор

За почитателите на рок музиката името Рони Ромеро е добре познато и към този момент обичано. Чилийският музикант става прочут като солист на рок групите Rainbow, Lords of black, The ferrymen и други. През 2019 година, когато е в пика на своята кариера, се причислява към българската супергрупа на доктор Милен Врабевски Intelligent Music Project - единствената по рода си българска рок група с извънредно изявено интернационално присъединяване, написа dir.bg.

В изявление за NOVA Ромеро споделя, че още от дребен е изнасял концерти с Rainbow, само че единствено в дома си и за него е същинско знамение, когато години по-късно получава покана от самия Ричи Блекмор да се причисли към Rainbow. Ето тогава концертите му с групата стават напълно действителни и той се оказва вокалист на обичаната си тайфа през 2015 година

" Като огромен почитател на Ричи Блекмор, не можех да допускам какво се случва. Бях в облаците, може би, 2 седмици, пробвайки се да осъзная къде съм, тъй като твоят кумир те кани да свирите и пеете дружно. Беше ми доста необичайно, първоначално си помислих, че е някаква смешка и че е подправен акаунтът. Но когато си стиснахме ръцете, просто разбрах, че нещата са съществени! ", споделя Ромеро.

Присъединява се към Intelligent Music Project по покана на доктор Милен Врабевски и съдействието им се оказва толкоз положително, че не престават да работят дружно.

От предходната седмица към този момент е реалност и шестият студиен албум на Intelligent Music Project " The Creation ". Той съдържа 12 песни и в него вземат участие, с изключение на Рони Ромеро, също Джон Пейн (ex-Asia) и Карл Сентанс (Nazareth). Това е и третият албум подред, в който се изявява вокалистът на английската прогресив рок група River Hounds Ричард Грисман. И до момента в който тези четирима невероятни реализатори са добре познати на почитателите на Intelligent Music Project, една голяма изненада дебне в " The Creation ". Барабаните в албума са записани от двама именити баранисти - Боби Рондинели (Rainbow, Black Sabbath) и Тод Сукерман (Styx).

И тази година Intelligent Music Project ще зарадват българските рок почитатели с лятно турне в поддръжка на новия албум. Освен титулярния вокалист на супергрупата Рони Ромеро, в него ще вземат присъединяване и именитият барабанист на Rainbow и Black Sabbath Боби Рондинели и дългогодишният вокалист на Asia Джон Пейн.

Българската част от " The Creation Tour 2021 " ще се организира в края на месец май в Пловдив, Варна, Бургас и София.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР