За феновете на Microsoft днес е голям ден. Освен че

...
За феновете на Microsoft днес е голям ден. Освен че
Коментари Харесай

Microsoft внезапно представи Surface Book 2

За почитателите на Microsoft през днешния ден е огромен ден. Освен че всеки миг следва излизането на огромното възобновяване за Windows 10, софтуерният колос публично показа идващото потомство на своя преносим компютър Surface Book . Анонсът бе напълно непредвиден и никой не можеше да си показа, че толкоз важен за Microsoft артикул ще бъде показан по този начин непретенциозно.

Предлагат се конфигурации с размер на екраните 13 и 15 инча, до момента в който първото потомство имаше единствено един размер на диагонала. Външният тип е съвсем същият, само че хардуерът е доста по-мощен.



13-инчовият Surface Book 2 се базира на процесори на Intel от осмо потомство, в това число до четирядрените i7. Има версии с видеокартата NVIDIA GeForce GTX 1050. Според Microsoft, новият преносим компютър е три пъти по-мощен от предшественика си. Интересно е, че в горната част на преносимия компютър към този момент няма вентилатори.

Базовата настройка не разполага с видеокарта и употребява процесорите от седмо потомство Core i5. Цената на базовия модел е $1999.

15-инчовата настройка е по-мощна и е оборудвана с видеокартата NVIDIA GeForce GTX 1060, а цената започва от $2499. Всички версии на този модел са с процесори Cire i7 и спомагателна графична карта.

Може би най-интересното е, че Microsoft най-сетне стартира да да употребява USB-C в своите компютри. Всъщност това е USB 3.1 Gen 1 без поддръжката на Thunderbolt 3.



Предварителните продажби започват на 9 ноември, в началото в Съединени американски щати.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР