За „Факти, контекст, истории“ си говориха млади журналисти с главния

...
За „Факти, контекст, истории“ си говориха млади журналисти с главния
Коментари Харесай

Главният редактор „Дигитално съдържание“ на bTV Media Group се включи в обучение на млади журналисти

За „ Факти, подтекст, истории “ си приказваха млади публицисти с основния редактор „ Дигитално наличие “ на bTV Media Group Явор Николов. Той се включи в образованието на новия випуск създатели на, която е част от Дружеството за Организация на обединените нации в България.

„ Добрата публицистика не е в лъскавата опаковка и технологиите, а в положителното писане, построено върху точни и тествани обстоятелства и съответното им слагане в подтекст, “ разяснява Явор, под чието управление през 2020 година уеб сайтът на bTV Новините означи двоен растеж.

В екипа на UNA News се включват младежи, учещи разнообразни специалности в университети у нас и в чужбина. Явор Николов им показа своя модел за сформиране на материали, които са взели участие в разнообразни журналистически състезания и са достигнали до стотици хиляди българи онлайн и в печатни издания.

Главният редактор „ Дигитално наличие “ на bTV Media Group акцентира значимостта на работни процеси като дейната връзка сред създател и редактор в процеса на основаване на дадения материал, търсене на първоизточниците на данни, потребление на мултимедия с позволение за приложимост или свободен лиценз.
Обучението се организира по едно и също време онлайн и офлайн Снимка: UNA News България
„ Нашата работа е простичка, само че в същото време е извънредно отговорна… и също така е най-интересната работа на света “, разяснява Явор по време на своята презентация.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР