За евродепутати от БСП трябва да бъдат избрани образовани хора,

...
За евродепутати от БСП трябва да бъдат избрани образовани хора,
Коментари Харесай

Румен Гечев: За евродепутати от БСП трябва да бъдат избрани образовани хора

За евродепутати от Българска социалистическа партия би трябвало да бъдат определени образовани хора, с добра езикова просвета и с опит от българския политически живот. Това съобщи депутатът от " Българска социалистическа партия за България " и член на Националния съвет на партията Румен Гечев преди началото на съвещанието на съвета през днешния ден.

Националният съвет на Българска социалистическа партия има постоянно съвещание, на което ще бъдат взети решения за присъединяване на коалиция " Българска социалистическа партия за България " в изборите за членове на Европейския парламент и 50-ото Народно заседание на 9 юни. 

Според Гечев това би трябвало да са хора, които могат да систематизират и пазят причини и оферти. Важно е българските евродепутати да убеждават сътрудниците си от Европейски Съюз за вземането на избрани решения. 

Българите в Европейския парламент ще са 17 души, само че в случай че те добре пазят България и регистрират взаимния интерес, нашето въздействие ще е доста по-голямо, счита Гечев.

По мотив на идните избори за народен парламент Гечев сподели, че същите критерии се отнасят и за този избор. Много от решенията на Народното събрание са съобразени с евродирективи и правила. Досега подценяваме решенията, които са взети в Брюксел. Такъв е казусът с акцизи, дотации, стабилно развиване и други. Трябва да има добър синхрон сред евродепутатите ни и тези в Народно събрание, сподели Гечев, съгласно който до момента това се е подценявало.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР