За евентуална раздяла между Меган Фокс и Machine Gun Kelly

...
За евентуална раздяла между Меган Фокс и Machine Gun Kelly
Коментари Харесай

Наистина ли Меган Фокс и Machine Gun Kelly са разделени

За възможна разлъка сред Меган Фокс и Machine Gun Kelly се заприказва, когато актрисата изтри всички техни общи фотоси и клипове от профила си в Instagram. Включително и поста, с който през януари 2022 година афишират годежа си.
 Меган Фокс, Machine Gun Kelly и новината за възможната им разлъка
Мъжът, който изневери на Меган Фокс

Невероятно, само че факт

Нещата ескалираха още повече, когато Меган Фокс изтри акаунта си в обществената мрежа. Направи усещане също, че тя отсъстваше от празненството на Sports Illustrated Super Bowl в събота вечер, където Machine Gun Kelly имаше осъществяване. Въпреки това обаче двамата участваха дружно на празненството на Дрейк в петък.

По думите на източник на People двойката " се е скарала през уикенда ", като актрисата е " доста смутена " и " не желае да приказва " с годеника си.
 Снимка 606560

" Не са отменили публично годежа, само че Меган смъкна пръстена си ", споделя още източникът и издава също, че двойката е имала проблеми в предишното, само че този път нещата наподобяват много съществени.
 Меган Фокс, Machine Gun Kelly, елфските им костюми и по какъв начин актрисата се отбрани от нападки за външния си тип
Когато Меган Фокс отвърне на удара

Актрисата не остава длъжна

Меган Фокс изтри профила си в Instagram единствено часове откакто качи поредност от фотоси и видео с изгорял плик. " Невярността се усеща в целия ти мирис ", написа актрисата към поста. В мненията почитател допусна, че Machine Gun Kelly е изневерил на Меган Фокс, напомнят People.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР