За ерген № 3 Алек Младенов упорито се мълвеше, че

...
За ерген № 3 Алек Младенов упорито се мълвеше, че
Коментари Харесай

Сериозно? Алек Младенов- милионер или „капан за лапнишарани“

За ерген № 3 Алек Младенов настойчиво се мълвеше, че е милионер

Тази клевета бе пусната, най-вероятно, с цел да се вържат повече златотърсачки  или бе следващия „ капан за лапнишарани “.Защото 28-годишният Алек е надалеч от визията за затлъстял милионер, който живее царски и си угажда във всичко.

Продуценти и сценаристи ни набиваха този облик, с цел да „ настане едно наддаване “ на прелести и битки.

И нещата се получиха, свадите сред претендентките са на макс, ударите под кръста също. Оказа се обаче че и момите не са вчерашни.

Както стана ясно, доста от кандидатките за ръката и сърцето на синеокия чаровник са в имението на гръцкия остров Родос, с цел да блеснат и станат сполучливи инфлуенсърки или да започват персонален бизнес.

Колкото до Алек Младенов, той несъмнено не е милионер.Ергенът Ален не е безпаричен, по-точно фамилията му не е, само че не живеят като кралски особи.

Той обитавал мансардно жилище в София, т.е. жилище на тавана. Било обзаведено уютно и обичайно, само че надалеч от визиите за дворец или царска резиденция.

Тази истина ще се окаже „ леден душ “ за тези моми в шоуто, които имат вяра, че ще пипнат мастит паралия.

Добрата вест е, че Алек Младенов в действителност желае сериозна връзка с жена, която ще се приближава до неговия мироглед и морални правила. И не харесвал мимолетните свалки.

Източник: Crimesbg.com

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР