За Емили Ратайковски раздялата с вече бившия ѝ съпруг не

...
За Емили Ратайковски раздялата с вече бившия ѝ съпруг не
Коментари Харесай

Опасното привличане между Брад Пит и Емили Ратайковски

За Емили Ратайковски раздялата с към този момент някогашния ѝ брачен партньор не е била лека. Моделът очевидно обаче има много приятни занимания, с които да се разсейва. Като да вземем за пример това да се среща с Брад Пит.

Оказва се, че разводът на Емили Ратайковски и Себастиан Беър-МакКлард е бил " непредвиден и унищожителен ", най-малко по този начин издават източници на People. Те обаче ни твърдят, че тя в този момент се усеща по-облекчена и се радва, че към този момент е минала през този интервал. И е явно, че с цел да се усеща по-добре няма по какъв начин да не са ѝ помогнали срещите с Брад Пит.

" Тя се оправя добре. Мисли, че Брад е необикновен. Бяха на няколко срещи и тя е много изумена. Много е сладка, когато приказва за Брад. Мисли, че е благородник. Наистина беше идеалният миг за нея ", разкриват още източниците.
 Снимка 589837
 

Брад Пит от своя страна очевидно също си прекарва добре при излизанията с Емили Ратайковски. А и е разбираемо самият той също да търси многообразие и приятни занимания поради продължаващите правосъдни разногласия с някогашната му Анджелина Джоли.

И на Брад Пит, и на Емили Ратайковски очевидно животът сервира нови любовни страсти и вълнуващи прекарвания. За запознанството им към този момент знаем, че се е случило с помощта на техен общ другар, който е позната персона в света на изкуството. Именно то е свързващото звено сред новата двойка на хоризонта, както удостоверяват източниците на People.

По техните думи Емили е прелестна, интересува се доста от изкуство и с Брад постоянно имат доста какво да си приказват и си прекарват ужасно, когато излизат. А когато не се виждат пък, не престават да поддържат връзка от разстояние.

От всичко това проличава, че двамата не престават добре да се опознават, а до каква степен ще се развият връзките им, остава ни да проследим.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР