За едно кратко време плъзна слухът, че се снима филм,

...
За едно кратко време плъзна слухът, че се снима филм,
Коментари Харесай

Според една от звездите от Rogue One филмът за Sleeping Dogs в действителност може да се случи

За едно малко време плъзна слухът, че се снима филм, отдаден на играта Sleeping Dogs, по-късно новината беше отречена и повече нищо не се чу за нея. Но съгласно Дони Йен, звездата от Rogue One: A Star Wars Story и Ip Man, този филм в действителност се създава и освен това, той евентуално е и основния воин.
Наскоро артистът разгласява в обществената мрежа Instagram фотоси със наличието: “Понякога великите неща лишават малко време. Sleeping Dogs се приготвя, подготвени ли сте?”. Изображенията съставляват съпоставения на подиуми от играта с действителни фотоси, правени неотдавна.



Според информация на Deadline планът за кино лентата е предаден на филмовото студио Original Film дружно с DJ2 Entertainmen t, компания, добре осведомена с адаптирането на видеоигри в кино бизнеса. Те обаче сега са заети и с дълго чаканото заглавие Sonic, което се разпространява в края на предходната година.

За разлика от всички амбициозни хрумвания за филми, Sleeping Dogs не би трябвало да натовари по този начин Original Film и DJ2. Очакваме да забележим приключенията на Шен в Хонг Конг, който има за цел да се разрови в тъмния бизнес и да разобличи тайната организация Сън Он Йее. В съпоставяне със супер бързи таралежи и галактически кораби, тук приказваме за общоприет екшън и бойни изкуства. Така че, имайки поради информацията от Дони Йен, Sleeping Dogs към този момент не е просто вероятен, а единствено въпрос на време.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР