За едни изневерите са грях. За други - неизбежност в

...
За едни изневерите са грях. За други - неизбежност в
Коментари Харесай

Кой са най-шумните звездни изневери

За едни изневерите са грях. За други - наложителност в чисто човешки проект, просто тъй като по този начин сме сътворени. Каквато и да е повода за всеки от нас, истината е, че сходни кавги не подминават и доста от нашумелите двойки в света на шоубизнеса.

И защото да си под светлината на прожекторите значи и целият свят да следи под лупа персоналния ти живот, някои от тези изневери се оказват извънредно обичани за огромна част от медиите, подхранвайки интереса на читателите им с месеци. За някои от най-любопитните двойки напомнят от Вести.бг. 

Сандра Бълок и Джеси Джеймс 

За мнозина тези двамата бяха прекомерно разнообразни и несъответствуващи един за различен, с цел да сключат брак. Е, противоположностите се притеглят, само че тези мнозина се оказаха прави през 2010-та, когато се оказа, че мотоциклетният магнат е изневерил на филмовата звезда с.. татуирана стрийптизьорка. 



Арнолд Шварценегер и Мария Шрайвър

Имайки поради, че има 5 деца, Арни явно с изключение на културизма и киното, обича и други спортове. За страдание на тогавашната му половинка Мария Шрайвър обаче се оказва, че едно от тези 5 деца не е от нея. И още по-впечатляващото, синът му Джоузеф Баена в действителност се появява на бял свят през 1997 година от... домашната икономка на фамилията. Както се споделя, всеки залага на разнообразни извършения във фитнеса.



Дейвид Бореаназ и Джейми Бергман

Любимият ни екранен детектив върколак също бе заловен в капан през май 2010 година. След като хубавицата, с която имал извънбрачна връзка, се пробвала да го изнудва, той публично си призна. А по-късно разкри и че това му решение в действителност е помогнало за подсилване на брака му с Джейми Бергман в дълготраен проект.

Ева Лонгория и Тони Паркър

Трудно ни е да си представим, че някой би имал предпочитание да изневерява на жена като Ева Лонгория, само че явно през 2010-та, " обезверената брачна половинка " е била огледално отражение на филмовия си облик. След единствено три години брак, актрисата намира в телефона на френския баскетболист Тони Паркър интимни известия до близката й другарка Ерин Бари. И обстановката стига до край в жанр " от два стола, та по средата "...



Робърт Патинсън и Кристен Стюарт

Вероятно първоначално ще решите, че бледоликият върколак от " Здрач " е " сгазил лука ". Истината е тъкмо противоположната. През 2012-та, в разгара на връзката сред Патинсън и Кристен Стюарт, папарак снима фрагменти, на които актрисата се целува с режисьора Рупърт Сандърс. Логично, връзката на двете звезди от поредицата завършва, а скоро по-късно се оказва, че Кристен в действителност е много палава и във времето има връзки с представители и на двата пола.

Аштън Кътчър и Деми Мур

Като че ли сходно развиване можеше да се планува, имайки поради разликата във възрастта. И въпреки всичко, през 2011 година Аштън имаше " публична премиера " на фотоси, на които гол и единствено с ботуши се забавлява с русокоска в хотел в Сан Диего. Любопитно е, че по същото време той трябваше да е с Деми Мур, с цел да честват шестата им годишнина. Месеци по-късно двойката подаде молба за бракоразвод. 



Бен Афлек и Дженифър Гарднър

Когато в навечерието на 10-годишнината от сватбата ви, ненадейно се разведете, е явно, че има проблем. А когато се казвате Бен Афлек и Дженифър Гарднър, медиите сигурно ще схванат какъв е той. Е, става известно, че артистът е имал забежка с 28-годишната бавачка на фамилията. Последва разлъка и прословутите нови проблеми на Бен с алкохола. Днес за отъствието на каквито да е компликации при него се грижи остарялата му обич Дженифър Лопес.

Брад Пит и Дженифър Анистън

Със сигурност най-любимия скандал за пресата бе любовният триъгълник сред горепосочените кино звезди. През 2005-та, Брад и Анджелина снимат дружно " Мистър и Мисис Смит ", а по това време той към момента женен за хубавицата от " Приятели " Дженифър Анистън, която даже и не подозира, че скоро ще се появят Мистър и Мисис Пит. 

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР