За едни е простотия и ще се радват. На други

...
За едни е простотия и ще се радват. На други
Коментари Харесай

Последно! Биг Брадър си отива завинаги

За едни е дивотия и ще се радват. На други обаче ще липсва.

Легендата " Биг Брадър ", както и неговата ВИП версия отсъства от програмата на NOVA най-малко още един ефирен сезон.

От седмица в медийното пространство се популяризират разнообразни спекулации за нов сезон на формата, който потъна в забвение през 2018 година след поредност от рейтингови провали.

Фантазията на някои редактори се развихри до такава степен, че даже бяха посочени евентуални участници като дъщерята на Гала - Мари, Диляна Маринова-Джуджи, певицата Ариа, спечелилият от " Като две капки вода " Рафи Бохосян, оповестява lifeonline.bg.

Дори Анита Мейзер бе спрягана като евентуален съквартирант. Тя обаче отрекла да е получавала предложение да заеме място в спалнята на звездите.

„ Как да има „ ВИП Брадър “, като има „ Игри на волята “, само че въпреки всичко питайте Нова телевизия “, изяснява дългогодишният продуцент на риалити шоуто Нико Тупарев.

От малкия екран владетел на лиценза на формата също потвърдиха, че към този момент се снима екшън надпреварата и не плануват нова скица.

„ Официално сме съобщили какво ще излъчваме наесен като развлекателно шоу и промени в програмата ни за в този момент няма “, обясниха от канала, представени от HotArena.bg.

Остава вероятността лампите в Къщата да светнат напролет на 2022 година, за когато bTV приготвя завръщането на " Сървайвър ", а от NOVA би трябвало да отговорят на съперниците с задоволително примамливо предаване.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР