За една седмица само в област Бургас полицията е засякла

...
За една седмица само в област Бургас полицията е засякла
Коментари Харесай

Бургаските полицаи хванаха 8 дрогирани шофьори за седмица


За една седмица единствено в област Бургас полицията е засякла 8 водачи , седнали зад кормилото след приложимост на наркотоци. Един от фрапантните случаи е на 29-годишна жена от Русе, управлявала автомобил след приложимост на канабис, амфетамин и метамфетамин .

Водачите са на възраст от 19 до 37 години. По случаите са формирани бързи производства.

В други четири случая водачите на коли отказали да бъдат тествани за приложимост на опиати, като са глобени с санкция в размер на 2 000 лева . и лишаване на шофьорската брошура за период от 2 години.

По време на интервенцията в седмицата на територията на град Бургас са установени 732 нарушавания на скоростта . От тях в 4 случая превишената скорост е над 50 км./ч. - водачите са глобени с три месеца отнемане от правоуправление и парична санкция, последваща законовите инструкции за надвишената скорост.

С санкция в размер на 30 лева са глобени и осем велосипедисти , като две са главните нарушавания, осъществявани от тях са ръководство на велосипед без съоръжение и прекосяване през зони за пешеходци без велосипедиста да избутва велосипеда. Последното най-често се прави на ул. Александровска " и ул. " Богориди ".

За погрешно секване за седмицата в Бургас са глобени и 11 пешеходци , а един лидер на автомобил е осъден за лишаване преимуществото на пешеходец.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР