За една пуста снимка!Попадаме на видео, от което ставаме свидетели

...
За една пуста снимка!Попадаме на видео, от което ставаме свидетели
Коментари Харесай

Деца се катерят по случайни автомобили, за да се снимат ВИДЕО

За една пуста фотография!

Попадаме на видео, от което ставаме очевидци какво вършат децата по нощите - катерят се на инцидентни коли, с цел да си създадат фотография... или пък клипче за Тик-Ток, с което на натрупат известност в обществената мрежа.

Камера, сложена на един от блоковете в столичния жилищен комплекс " Толстой ", е запечатала сцените на децата. Ясно се вижда по какъв начин едно от девойките се катери по капака на автомобил, а след това се качва и на тавана, в това време друго момиче снима катерещата се госпожица. Последиците от " кефа " на децата са ясни - хлътнал таван, драскотини по колите, увреждане на непозната благосъстоятелност. 

" Вижда се по какъв начин се качват на капака и на тавана на моя автомобил. Аз това ще го оправя, не е проблем, не съм за това, само че пущам видеото, за видите по какъв начин се забавляват децата ", написа в обществената мрежа Facebook притежателят на колата Виктор, чийто автомобил е с нанесени вреди.



Божидар Димитров, който разяснява обявата на Виктор Георгиев, се надява родителите на децата да видят клипа и фотографията и да се засрамят.

" Съветвам ви да подадете сигнал в полицията, тъй като на следващия ден ще се качат на някоя " лъскава " кола и може да ядат плесници (и по-лошо). Апелирам всеки, който ще прочете: Моля ви, не поврещайте непознати движимости. Не знаете кой по какъв начин реализира даже и това да има кола за 1000 лв., които не сте дали вие. Някой е гладувал, с цел да си разреши някаква кола, която никой различен няма право да повреди по какъвто и да е метод ", написа още Димитров.

" Повечето родители са прекомерно заети със служебните си отговорности, с цел да обръщат внимание на това, което вършат децата им и неведнъж тези деца унищожават всичко, което си решат ", гласи коментар на Биляна Станчева.

Деца, не се прави по този начин! Родители, вижте си децата!

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР