За една от зодиите е настъпил на-сетне момента след суматохата

...
За една от зодиите е настъпил на-сетне момента след суматохата
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Време е да се научите на безделие

За една от зодиите е настъпил на-сетне момента след паниката да отпочине. Но за задачата първо би трябвало да се научи на цялостно бездействие, поучават звездите.

Овен

Не позволявайте заради терзанието и заради финансови аргументи да се нарушат проектите Ви. Отделете внимание на облеклото си, а това ще даде на Вашия дух независимост и характерност. Със здравето сте добре, а в случай че има някакъв проблем, през днешния ден е подобаващ ден, с цел да се заемете с него. Ако желаете днешния ден да е сполучлив, станете доста рано. И по- добре да не се захващате с нищо ново, в случай че липсва цялостна убеденост в триумфа. След работа пообиколете магазините - това ще Ви ободри.

Телец

Във всяка работа през това денонощие има някакъв подводен камък. Ако сте експерт, бързо ще разберете, по какъв начин да обезопасите себе си или своята работа. Ако пък не сте задоволително способени, ще трупате опит, учейки се от личните си неточности. Ако под Ваше управление работят и други хора, управленческите Ви умения ще се показват в вярно разпределение на дилемите и в предоставяне на фронт за активност на всички, а и в вярната съгласуваност на всички действия. Това не е подобаващ ден, в който да мислите, или да се оптвате да си намерите нова работа по специалността.
 

Близнаци

Не бъдете безапелационни в връзките с Вашия обичан човек! Гъвкавият метод ще Ви помогне по – добре да проумеете създалата се обстановка, както и да намерите най-хубавия излаз. Всъщност, може и да не се постанова да търситре излаз, тъй като всичко може и да Ви устройва. Главното е да преценявате всичко бързо и на време.
 

Рак

Няма значение по какъв начин ще се държите през днешния ден. Може да го вършиме по метод, който най-Ви харесва, само че е наложително да намерите по какъв начин да покажете на близките, че го вършиме откровено и фактически говорите това, което мислите. Това е отлична тактика, която ще Ви даде опция да поработите над обстановката от разнообразни страни. Затова откакто изпратите електронно писмо, позънете на индивида, за който е адресирано, или поговорете с него персонално. Има възможност с един диалог да не можете да уредите всичко. Не се опасявайте, че ще изглеждате прекомерно многословни. Все отново най-важна е яснотата!
 

Лъв

За да остане фамилната атмосфера спокойна и да не я усещате като непрекъсната опасност, най-дорбе се ослушвайте и не протакаите осъществяването на своите отговорности. Това се отнася освен за отговорностите Ви към родителите, а и същото, с дребни ремонти, за Вашите професионални, обществени и други контакти. Ако работите добросъвестно и не се пробвате да си присвоявате непознати заслуги или да навлизате в непозната територия, всичките Ви старания ще бъдат оценени по достолепие. Преди да давате инструкции на подчинените или да възразявате на шефа, деликатно разучете своята длъжностна характерност.
 

Дева

Въпросът не е в това, че сте затворени, а просто предпочитате да запазите своите мисли за себе си. Нали по този начин? Толкова сте преуспели в изкуството да скривате своите мисли от другите, че от време на време ги скривате дори от самите себе си! Вслушайте се в онази тъпа болежка в корема си. Какво значи тя? Какво я облекчава или ускорява? Не се опасявайте да споделите това с доверено лице. Ако сега тази роля е вакантна, то е мъчно да си визиите по-подходящ миг, с цел да установите с някого сходни връзки. Ако желаете да имате триумф в специалността, проявете повече такт към своите настоятелен сътрудниците.
 

Везни

Може да купувате скъпоценности, антикварни предмети и други скъпи неща, защото сенят е доста удобен за такава активност. Старайте се да не икономисвате за себе си и околните, тъй като изказванието, че скъпия два пъти заплаща, през днешния ден ще се удостоверява неведнъж. Ще имате опция да инвестирате в бизнес, само че единствено ако сте проучили в елементи плана, който желаете да финансирате, а не да го вършиме на сляпо. В обкръжението Ви ще се появи човек, пораждащ спорни усеща: и ще притегля, и ще отблъсква. Има възможност съзнателно да Ви изкарат от „ релси ”, защото всеки, изгубил душевното си равновесие, може доста по-лесно да се ръководи.
 

Скорпион

Притежавате забележителна упоритост, която представителите на другите знаци намират за възхитителна, и която в някои връзки се явява предимство, а в други - минус. В професионалния свят резултат на такова фокусиране става триумфът, само че в персоналните напълно не е по този начин. Емоциите и огорченията могат зле да се отразят на Вашето самочувствие и въодушевление.. Постарайте се да избегнете импулсивното и надменно държание. В професионалната Ви работа може да се появят спорове, стимулирани от властта и престижа. Времето не е уместно за решение на парични проблеми.
 

Стрелец

Този ден дава обещание да бъде много под напрежение. Ако все- отново съумеете да отделите няколко минути, с цел да извършите някому комплимент, може да смятате, че днешната Ви норма за персонален живот е към този момент изчерпана. Всичкото си останало време ще се наложи да разпределите за много на брой, по- малко сантиментални занимания.
 

Козирог

Днес в живота Ви може напълно ненадейно да се появи човек от Вашето минало, а пък Вие изобщо нямате аргументи да откажете на този човек топъл банкет. Независимо от метода Ви на разлъка, в този момент обстановката е много друга и връзките ще са напълно други. Неговите амбициозни проекти биха могли да Ви подбуден към дейни дейности и по тази причина се вслушайте в това, което желае да направи и помогнете да го осъществя. Възможно е, това да е по-лесно да се каже, в сравнение с да се направи. Затова не бързайте и се придвижвайте напред деликатно.
 

Водолей

Вероятността за професионални загуби е малко по-голяма, в сравнение с би Ви се желало: рискувате в случай че не се лишите от поддръжката, с която сте привикнали, да загубите увереността в своите сили, както и някои свои съдружници. Днес доста по-често от нормално ще Ви бъде отказвана помощ, а връзките с неотдавнашните сътрудници ще стагнат напрегнати. За страдание не по-добре са нещата и в персоналните връзки. Възможни са спорове с всички, и то - предизвикани от всевъзможни дреболии. Старайте се, да не се поддавате на провокации и умерено да реагирате на упреци и сериозни забележки.
 

Риби

След продължителния интервал на блъсканица и хаос Ви се коства, че в този момент, в последна сметка, можете малко да се поотпуснете. Драматичните промени в дневния темп може да провокират някои обърквания, та по тази причина се заемете с някакъв план и изпълнете деня си с рутинни дейности. Но основното, върху което би трябвало да се концентрирайте, това е релаксацията и то оня вид, който не допуска затваряне в себе си или самообразование. Това, на което би трябвало да се научите е, да овладеете изкуството на бездействието.

източник 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР