За една нощ бяха запалени три автомобила на един и

...
За една нощ бяха запалени три автомобила на един и
Коментари Харесай

Вендета: Запалиха три коли на един собственик в Перник

За една нощ бяха запалени три автомобила на един и същи притежател пред дома му в Перник. Огнената вендета се разиграла в квартал " Изток ", където живее притежателят на колите. Въпреки своевременната интервенция на пожарната колите изгорели до основи.

" Имам две дребни кученца, които се разлаяха и дадоха сигнал, че има хора към жилището ми. Когато станах и погледнах камерите, видях, че трите ми автомобила, един от които е длъжностен, са в пламъци ", описа пострадалият Здравко Бахнев пред Нова ТВ.

По думите му никой не е видял причинителите на палежа, само че има записи от случилото се, които са предоставени на полицията. На фрагментите се виждат двама души, които се доближават към колите със запалителна течност и те пламват по едно и също време. След това причинителите напущат региона тичайки.

" На два от колите си имам застраховка, защото преди 10-11 дни ми счупиха задния прозорец на едната от колите ", показва Бахнев.

Той твърди, че е набелязан от група за изнудване и е подложен на тормоз от към две години. Подал е няколко сигнала в полицията, откакто е изработен и опит брачната половинка му да бъде прегазена на пешеходна пътека.

" Имам бизнес с работни дрехи и допускам, че съм подложен на систематичен тормоз за изнудване ", съобщи пострадалият, който е безапелационен, че няма връзки и връзки с хора, занимаващи се е противозаконни действия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР