За една държава и едно общество не се съди само

...
За една държава и едно общество не се съди само
Коментари Харесай

Злати Йочев съсипа БДЖ с коментар

За една страна и едно общество не се съди единствено по отношението към животните, а и по положението на превоза. С тези думи водещият на „ Тази заран ” по bTV Златимир Йочев вкара тематиката за прекъсването на тока на Централна жп гара в София, която блокира железниците и докара до закъснения на влакове с повече от час.

„ Ако един министър си подава оставката за 1 минута забавяне на влаковете, значи страната е Япония. Ако общото забавяне е 8000 часа на година, а закъснелите влакове са 15 000 - значи сме в България ”, разяснява Злати Йочев. Не беше даже нужно да загатва, че оставки поради проблемите в българските железници няма.



Той и сътрудниците му не икономисаха иронията си към транспортния министър Георги Гвоздейков, който даде обещание скоростни влакове. „ То това е за 2027-а, до тогава я Гвоздейков, я БДЖ... ”, вметна Мария Цънцарова.



Проф. Рачев непосредствено съобщи, че е черноглед за бъдещето на железниците, тъй като от десетилетия пътува лятото с влака до Бургас и постоянно пътуването се трансформира в тестване. Спортният публицист Пепи Бакърджиев пък добави, че от време на време пътува „ за атракция ” от Горна Малина, където живее, до София с трен. Сега обаче не го прави, тъй като влакът не стига до Централна гара, а единствено до гара Север, което не му прави работа, както и на никой, който отива в центъра на столицата.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР