За един ужасяващ ефект от тежко прекаран ковид пише в

...
За един ужасяващ ефект от тежко прекаран ковид пише в
Коментари Харесай

World Journal of Men's Health: Ковид посяга на най-скъпото з...

За един отблъскващ резултат от тежко прекаран коронавирус написа в последния си брой научното списание World Journal of Men`s Health, което се издава от Факултета по медицина към Университета на Маями. Представен е казусът на 30-годишен хетеросексуален американец, който е прекарал тежък коронавирус през юни предходната година.

След това мъжът е страдал от еректикилна дисфункция /проблем с ерекцията/ и нещо още по-ужасяващо – твърди, че пенисът му се е смалил с над 4 сантиметра. Лекарите, които са го прегледали, са му споделили, че положението му не може да се промени.

„ Това оказва необикновен напън върху моята убеденост и качествата ми в секса “, споделя пред World Journal of Men`s Health мъжът.

Списанието оповестява за направено изследване измежду 3400 млади мъже прекарали коронавирус. 200 от тях настояват, че имат еректилна дисфункция и понижен по дължина пенис. Показани са фотоси с микроскоп на кръвоносните съдове в интимната област на мъжа преди и след прекаран коронавирус.



Снимка от университета в Маями, която демонстрира по какъв начин се трансформират кръвоносните съдове в интимната област преди и след коронавирус

Списанието изяснява и нещо доста тревожно – дълго време, откакто мъжът се излекува от коронавирус, вирусът продължава да живее в тази област и по този начин продължава да поразява кръвоносните съдове.

Известният американски уролог доктор Чарлз Уеливър, който е началник на Медицинския лицей за мъжко здраве в град Олбъни, удостоверява, че коронавирус може да провокира еректилна дисфункция и в някои случаи до стесняване на половия орган на мъжа.

„ Просто свържете точките – при мъжете се появяват съществени проблеми с кръвоносните съдове. Мъже може да стартират да страдат от приапизъм /състояние на непрекъсната ерекция, даже и при липса на психическа и физическа стимулация/ или противоположното - смаляване на пениса ", споделя доктор Уеливър.



Д-р Ашли Уинтър

Думите му се поддържат от различен изтъкнат уролог – доктор Ашли Уинтър от щата Орегон.

Двамата уролози обаче отхвърлят мнението на лекарите на потърпевшия американец, че положението му не може да бъде усъвършенствано към по-добро. Те го поучават да стартира рехабалитационни практики, приемане на медикаменти и потребление на вакуумни устройства, които ще му оказват помощ да възвърне предходната си форма.
Свързани вести Публикуваха отчет с невиждани документи за COVID-19
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР