За един месец се затваря част от варненската улица Арх.

...
За един месец се затваря част от варненската улица Арх.
Коментари Харесай

За месец затварят част от варненската улица „Арх. Манол Йорданов”

За един месец се затваря част от варненската улица „ Арх. Манол Йорданов ”, която свързва Горна и Долна Трака. Преустановено ще бъде придвижването в сектора сред ул. „ Драган Данаилов “ до кръстовището с бул. „ Осми крайморски полк “. Причината е създаване на битова канализация.

На среща на кмета на Варна Благомир Коцев с представители на пътностроителните компании бе конкретизирано рехабилитацията в регион „ Одесос “ да се извършва от централните му елементи към периферията предвид на по-големия туристопоток през лятото. Вече приключва работата по ул. „ Трайко Китанчев “ сред „ Поп Харитон “ и „ Капитан Райчо “ и сред „ Капитан Райчо “ и ул. „ Ивайло “.

Приключва и рехабилитацията на пътната настилка по ул. „ Отец Паисий “ в частта й към бул. „ Цар Освободител “. Готово е стълбището от бул. „ Приморски “ към площада пред входа на Морската градина.

От през днешния ден ремонтните бригади от кв. “Чайка “ се трансферират в регион „ Одесос “, като от пътната компания би трябвало да наваксат изоставането в графика на региона и да приключат с „ кърпенето “ на дупките до 2-3 седмици. В описите за рехабилитация а централния регион са над 5 хиляди кв. м дупки по улиците и близо 2 хиляди кв. м тротоари.

Досега компанията е работила по в допълнение предоставени 3600 кв. м в обсега на така наречен „ Зелена зона “. По данни на районната администрация в целия регион „ Приморски “ почти 40 на 100 от маркираните сектори ще бъдат преасфалтирани до края на седмицата.

Рехабилитиран е и паркингът наIVЕГ „ Фредерик Жолио-Кюри “.

В „ Младост “ са асфалтирани към 2000 кв. м, други 1000 кв. м са маркирани, регистрираха от администрацията на региона. В регион „ Аспарухово “ работата ще стартира от Аспаруховия мост към улиците в квартала.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР