За двубоя между ЦСКА и Левски (1:0) от последния кръг

...
За двубоя между ЦСКА и Левски (1:0) от последния кръг
Коментари Харесай

ЦСКА обяви над 15 000 продадени билета за мача с "Левски"

За дуела сред ЦСКА и " Левски " (1:0) от последния кръг на постоянния сезон в Първа лига са били продадени 15 499 билета. Това оповестиха алените, които бяха алегоричен хазаин в дербито на националния стадион " Васил Левски " в неделя. От клуба настояват още, че срещата е била изгледана онлайн от повече от хиляда притежатели на абонаментни карти.

Мачът сред ЦСКА и " Левски " се състоя при пороен дъжд и доста наводнен терен, който не разреши на двата тима да практикуват естествен футбол. Червените съумяха да измъкна трите точки с помощта на статично състояние в 84-ата минута, при което Фернанрдо Каранга засече центриране на Тиаго Родригес.

По всяка възможност неприятното време е отказало част от последователите, които са си закупили билети за дуела, защото на националния стадион имаше към 10 хиляди души.

" Благодарим ви, че макар ужасните атмосферни условия изгледахте дуела до дъно и празнувахме дружно успеха ", се споделя в известието на ЦСКА.

Фотогалерия: Битка и страсти в дъждовното дерби сред ЦСКА и "Левски " >

От клуба допълниха, че за пръв път в дерби с " Левски " се е провела акцията " С деца на мач ". " Дъждът не изплаши малчуганите и техните родители да поддържат обичания тим на стадион ", обявиха алените.

Първият мач сред ЦСКА и " Левски ", който се игра на 21 октомври и приключи 2:2, беше следен онлайн от 25 107 души. За разлика от сините, които тогава показаха разбивка на посещаемостта по браншове, в този момент алените не дават такава информация.

Преди последния кръг на постоянния сезон на стадион " Васил Левски " се организираха общо 27 срещи от Първа лига. Те бяха събрали общо 35 507 фенове.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР