За двамата братя Пулеви – Кубрат и Тервел – предстоят

...
За двамата братя Пулеви – Кубрат и Тервел – предстоят
Коментари Харесай

Големите битки на братя Пулеви на ринга и в живота

За двамата братя Пулеви – Кубрат и Тервел – предстоят нови провокации в професионалния бокс, само че в живота те са хора като всички останали, с страсти и очаквания. В предаването „ На фокус с Лора Крумова “ по NOVA те описаха за своите неточности, само че и за своите метафизичен разбирания за света.

„ Знам, знам доста добре, тъкмо къде се намирам в пространството, постоянно съм удовлетворен от себе си, само че постоянно доста изисквам от себе си. Много пъти съм упрекван, доста пъти съм укоряван. Но аз съм привикнал, аз боготворя да ме подлагат на критика “, показа Кубрат Пулев.

„ Всеки човек има слаби страни, не сме богове и не би трябвало да желаеме от другите хора да бъдат богове, да им се сърдим, би трябвало да си прощаваме. Скоро беше Прошка. Искам да кажа на хората да ми простят, в случай че в миналото съм бил нахален, в случай че съм бил по-агресивен. Сърцето ми не създава никакви неприятни мисли или злобни. Когато и каквото и да съм направил е било в кръга на майтапа и обичам доста да се майтапя, да върша шоу. Такъв съм. Но аз се оправдавам и желая амнистия тук пред камерите. Някои хора изхождам единствено първосигнално от своето его и доста яростно пазим своето его, дано бъдем малко по-добри, по-смирени “, добави по-големият от двамата братя.

Кобрата ще се изправи против 33-годишния украинец Игор Шевадзуцкий на 30 март в „ Арена София “, а Тервел Пулев ще се боксира с Роли Ламбърт.

Кубрат Пулев още веднъж се приготвя под управлението на огромния боксов експерт Ули Вегнер.

„ Ули Вегнер вижда непоклатимост, вижда отговорност в мен. Вижда човек, който милее за това, което прави. Бяхме покрай мач с него с Джошуа, когато играех за международната купа, само че тогава се разболяхме всички с COVID-19. Той сподели, че си отпътува за Германия. Неговото мнение беше да не играя този мач, тъй като целият свят е болен. Да създадем мача по-късно. Бях зелен и имаше хора към мен, които ми повлияха да го направя, а не беше вярно, тъй като не бях квалифициран. Всички позволяваме неточности. Учим се цялостен живот “, сподели Кубрат Пулев.

„ Усмивката е мощ, можеш да парираш всеки един яд, всяка завист, не знаеш на човек какъв брой му е тежко и от какво е подбудена тази завист. Гледам да не си демонстрирам доста страстите, и не могат да схванат какво усещам. Например, жена ми ми се кара, за какво когато печеля мач или стане нещо хубаво, не се веселя. Аз отново се веселя, само че не го демонстрирам “, сподели по-малкият брат Тервел Пулев.

„ Възприемам се като победител. Боксът за мен е средство да бъда себе си и да не отстъпвам това, в което имам вяра “, приключи Тервел.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР