За двама републикански кандидати за президент, изправени пред отчаян момент

...
За двама републикански кандидати за президент, изправени пред отчаян момент
Коментари Харесай

Ники Хейли и Крис Кристи на курс на сблъсък в първите първични избори в Ню Хемпшир

За двама републикански претенденти за президент, изправени пред обезверен миг в опитите си да преодолеят статута на любимец на някогашния президент Доналд Тръмп в Републиканската партия първично поле, тази седмица към този момент даде внезапен контрастност.

Бившият губернатор на Южна Каролина Ники Хейли провокира яростна реакция, откакто избягваше да приказва за робството в сряда в Берлин, Ню Хемпшир, когато гласоподавател попита каква съгласно нея е повода за Гражданската война. Гафът стана вирусен и притегли повече внимание.

Приблизително по същото време нищожна реклама от акцията на Крис Кристи беше обществено публикувана, където някогашният губернатор на Ню Джърси усъвършенства вербалните си офанзиви против Тръмп.

Републиканските първоначални президентски избори в Ню Хемпшир, защото и двамата претенденти се стремят да се възползват от странния електорат на щата, където недекларираните гласоподаватели, които съставляват огромна част от гласоподавателите в щата, могат да решат да глас...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР