За дружбата на Алекс Раева и Мария Игнатова се носят

...
За дружбата на Алекс Раева и Мария Игнатова се носят
Коментари Харесай

Тайните падат: Алекс Раева хвърли бомба за Слави и Мария Игн...

За дружбата на Алекс Раева и Мария Игнатова се носят митове, а не щеш ли в този момент още веднъж ще се съберат професионално. Алекс Раева хвърли бомбата за общия им план с думите:

" Подготвяме ново събитие с Мария Игнатова. Няма да издам нито какво ще е, нито по кое време ще е. Само ще издам, че този път ще вземам участие с текст, ще пиша ".

Тя разяснява и рецензиите на Слави Трифонов от преди време, че не става за водеща. " Той ми сподели, че не съм доста ок за водеща, само че пък след това, в X Factor с Мария потвърдих, че не е доста прав ", споделя през смях Раева. Двете с Мария скоро ще показват собствен моноспектакъл, в който ще описват за живота си, по сходство на Алекс Сърчаджиева, Део и доста други. Животът и на двете е низ от разнообразни прекарвания и премеждия, някои от които на ръба на живота.

Като претърпяното това лято от Алекс, която едвам не изгуби живота си, до момента в който плаваше с мъжа си с яхта край гръцките острови. Решили да стигнат до Цикладите, само че поради мощен вятър се озовали в необикновено бурно море. Яxтaтa трябвало да се бори с талази от шест-седем метра. Съдийката в „ Маскираният артист “ се прибрала в каютата, където даже написала прощално писмо до щерка си, в което я помолила за амнистия, чев е решила да пътува в Гърция и й обяснила какъв брой доста я обича.

След 24 часа яхтата съумяла да влезе в умерено море край Цикладите посредством майсторството на капитан Сашо Спиридонов, който е по-малкият брат на Катерина Евро. Двамата с актрисата имат 15 години разлика и носят разнообразни семейства, тъй като бащата на Евро е албанец, който принудително е разграничен с майката на звездата от „ Оркестър без име “. След кошмарното прекарване Раева със смях признава, че в терзанието си не помислила по какъв начин ще изпрати писмото, което можело да потъне с нея.

От своя страна Игнатова също е преживявала сложни моменти, като един от тях е решението да постави завършек на връзката си с Димитър Рачков. " Ивайло е мъжът на живота ми, щастлива съм с него, в този момент разбирам какво е обич ", споделя тя. Двамата с Нойзи подвигнаха женитба на рождения й ден, написа bgdnes.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР