За допълнително удобство на своите клиенти, tbi bank добави възможност

...
За допълнително удобство на своите клиенти, tbi bank добави възможност
Коментари Харесай

tbi bank добави регулярно захранване към гъвкавата спестовна сметка Касичка

За в допълнение улеснение на своите клиенти, tbi bank добави опция за автоматизирано заделяне на пари в гъвкавата спестовна сметка „ Касичка ”. Единствената по рода си функционалност на българския пазар може да се употребява на дневна или месечна база.

Например, в случай че човек получава заплатата си по сметка в tbi bank до 30-то число на месеца, той към този момент може елементарно да зададе избрана сума, която автоматизирано да се превежда в неговата „ Касичка ” при започване на всеки идващ месец. Клиентите могат да задействат регулярно зареждане и на дневна база – един или повече лв. да се превеждат автоматизирано към „ Касичка ” ежедневно. Всичко това прави спестяванията по-удобни и ефикасни, помагайки хората да изградят спестовни привички за посрещане на потребностите или за реализиране на задачите – от мечтана почивка или нужен ремонт на дома, до по-малки разноски за нова софтуерна джаджа или просто „ пари за „ черни дни “.

„ Касичка ” е неповторима за българския пазар и с водещата годишна рента от 1.0%, която клиентите получават, като в същото време резервират цялостен достъп до своите спестявания когато и да е. Чрез приложението на tbi bank всеки може да сътвори до пет „ Касички “ за разнообразни спестовни цели, да ги озаглави както пожелае и да зададе последна цел (дата и нужна сума). Всяка една Касичка носи рентабилност от 1.0% на година за суми до 50 хиляди лв. или 25 хиляди евро. Клиентите могат да „ счупят “ Касичка когато и да е или просто да изтеглят част от спестеното – единствено с един клик в приложението заделените пари незабавно се трансферират по разплащателната сметка към карта neon.

„ Постоянно подобряваме мобилното ни приложение освен с цел да дадем на клиентите още по-добри функционалности и предложения, само че и с цел да ги подкрепим в построяването на спестовни привички. Това е доста значимо за техния персонален и фамилен живот. Новата функционалност за регулярно зареждане на спестовната сметка „ Касичка “ дава на нашите клиенти още повече улеснение, неизменност и финансова сигурност за бъдещето “, споделя Лукас Турса, изпълнителен шеф, tbi bank.

Наред с това, банката продължава да предлага измежду най-хубавите лихви по депозити на българския пазар (до 3,5%). Спестовна сметка „ Касичка “ пък се отличава с повече еластичност от обичайните срочни депозити, защото средствата се олихвяват даже при довнaсяне или изтегляне. Всички спестовни артикули на tbi bank са без такси за разкриване и закриване, както безплатният пакет за всекидневно банкиране с разплащателна сметка и карта neon.

(платено съобщение)

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР