За Доналд Тръмп това не би било седем пъти чар.

...
За Доналд Тръмп това не би било седем пъти чар.
Коментари Харесай

Защо никой няма да даде заем на Тръмп

За Доналд Тръмп това не би било седем пъти сексапил. Първите му шест банкрута се случват преди да влезе в политиката. Повечето от тях се случиха в две етапи: при започване на 90-те години, откакто той прекали с доста казина в Атлантик Сити, по-късно върху разнообразни парцели преди и след злополуката през 2008 година Американската отбрана против банкрут, глава 11, го измъкна от проблеми.

Оттогава Тръмп значително печели пари, като лицензира името на марката си. Но няма елементарен излаз от 454-те милиона $, които той дължи за вреди на правната система на Ню Йорк. За разлика от банките, законът не позволява подстригвания.

Няма нищо, което да попречи на Тръмп да бъде опустошен и да завоюва Белия дом. Той към този момент имаше тази история на банкрут, когато завоюва през 2016 година Но финансовите му проблеми основават две нови главоболия – едно за него и едно за Америка. За Тръмп това подкопава репутацията му на богат, което той и неговата съществена полезност високо ценят. Ревизиите на чистото му благосъстояние го нама...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР