За Доналд Тръмп предизборната надпревара тече с пълна сила и

...
За Доналд Тръмп предизборната надпревара тече с пълна сила и
Коментари Харесай

Заканата на Доналд Тръмп към принц Хари

За Доналд Тръмп предизборната конкуренция тече с цялостна мощ и той е подготвен на всичко, за да привлече вниманието върху себе си, както и оптимален брой гласоподаватели. А в последната си обществена тирада той забърка даже принц Хари, към който в никакъв случай не е показал топли връзки.
 Доналд Тръмп се изясни в обич на Мелания - какво цели с това
Когато Доналд се изясни в обич на Мелания

Точно в негов жанр

В последните дни се заприказва, че херцогът на Съсекс може да се откаже от кралските си трофеи и да стане американски жител. Появиха се и съмнения за вероятни вратички в закона, с помощта на кои и вълкът да остане утолен, и агнето - цяло. С две думи - хем да е принц, хем американец.

Но до момента в който всичко това към момента е в областта на догатките, Доналд Тръмп побърза да се изкаже по тематиката. Той упрекна администрацията на сегашния държавен глава в пропуски и защита на, тъй като са му обезпечили американска виза, макар че са е признавал, че е употребявал опиати, а в документите за кандидатстване явно е показал погрешна информация. 
 Снимка 633263

Освен това претендентът за президент заяви, че принц Хари е направил " непростимо " предателство към починалата Елизабет Втора. " Не бих го защитавал ", безапелационен бе Тръмп. И добави, че в случай че зависи от него, е щял да го оставя да се оправя самичък. Но очевидно наследникът му в Белия дом има по-различни визии. 
 Принц Хари и вероятността да се откаже от кралските трофеи, с цел да получи американско поданство
Какво може да накара Хари да се откаже от купите си

Една любопитна догадка

Е, в случай че предприемачът още веднъж завоюва изборите през есента, принц Хари сигурно да не се надява на подкрепи. Затова нищо чудно да реши да забърза процедурата за приемане на американско поданство, написа Independent.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР